Jobbet Nätverksspecialist har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverksspecialist publicerad av Xenit AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

På Xenit arbetar vi med moderna digitala tjänster och är specialister inom molnlösningar, säkerhet och mobila arbetssätt. Vi är över 40 medarbetare som arbetar tillsammans i våra fina lokaler på Kungstorget 7 mitt i centrala Göteborg. Till skillnad från många andra konsultbolag utgår vi från vårt kontor på Kungstorget 7 där vi arbetar majoriteten av vår tid. Varje vecka har vi till exempel ”Tips & Trix” med våra anställda där vi delar med oss om våra specialistkunskaper, varje månad har vi afterwork på kontoret och däremellan gör vi mycket annat kul tillsammans!

NÄTVERKSSPECIALIST

Som nätverksspecialist hos oss innebär varje dag en möjlighet till nya utmaningar och stort eget ansvar. Dina främsta arbetsuppgifter är att underhålla och bygga upp säkra miljöer internt och för våra kunder. Du fungerar som en rådgivare för våra kunder och är också med och stöttar dina kollegor inom nätverksfrågor.

Vi tror att när man tycker att någonting är roligt så har man också de bästa möjligheterna att bli riktigt duktig inom det. För att trivas i rollen är det därför viktigt att du har ett stort intresse och en bra grundförståelse för nätverk och IT-säkerhet och att du ständigt vill bli bättre.

ARBETSUPPGIFTER

 • Med stor professionalism och lyhördhet införa de mest lämpade tekniska lösningarna hos Xenits kunder
 • Avlasta Xenits specialister samt stötta och utveckla kollegor
 • Upprätthålla hög kompetensnivå inom angivna fokusområden
 • Delta i projekt, planera, dokumentera och utföra förändringsarbeten
 • Stötta  kollegor med din specialistkompetens
 • Vidareutveckla både kunder och medarbetare på Xenit genom exempelvis workshops
 • Vidareutveckla din egen tekniska kompetens inom ditt fokusområde


FÖRKUNSKAPSKRAV

 • Mycket goda kunskaper inom brandväggar och switchar (Palo Alto, Cisco, HP, Arista, Aruba eller motsvarande produkter)
 • Mycket goda kunskaper inom nätverk (DHCP, DNS och                        TCP/IP, Routing, VPN, SSH/Telnet, RADIUS, WiFi eller relaterade områden)
 • Viss erfarenhet inom säkerhet (Active Directory, PKI/Certificate authority , 2FA Multi-  faktor, Anti-spam/Antivirus eller relaterade områden) 
 • Minst två års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Flytande kunskaper i engelska och svenska

 

MERITERANDE KUNSKAPER

 • Kunskap eller erfarenhet av Palo Alto, Citrix NetScaler/ADC, Microsoft Azure Networking, SMS Passcode eller liknande produkter 
 • Eftergymnasial utbildning inom nätverk och säkerhet 

 

VÅRT ERBJUDANDE

Xenit är ett snabbväxande företag som sedan starten 2009 vuxit framgångsrikt till idag drygt 40 anställda. Vi sitter i snygga och centrala lokaler med kraftfulla labbmiljöer, klienter och ergonomiska anpassade arbetsplatser. Vi tycker att det är viktigt att träffa sina kollegor varje dag och lära av varandra genom kunskapsutbyte och mentorskap. 

 Varje ny medarbetare på Xenit får ta del av vårt fina förmånspaket och startar sin anställning med två veckors introduktion där en individuell karriärplan och styrkort tas fram. Vi värderar en hög teknisk nivå hos våra anställda och satsar mycket på vidareutveckling, mentorskap, teknisk utrustning, certifieringar, konferenser och techdagar. Vi värnar även om hälsa och gemenskap och umgås tillsammans genom bland annat träning, middagar på stan och andra gemensamma trivselhöjande aktiviteter.

 

TILLSÄTTNING OCH ANSÖKAN

Tjänsten är heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

#Xenit1337 #UnboxYourBusiness

Referens

teamtailor-824234-151438

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till