Jobbet Nätverkskonsult med Cisco-kunskaper till framgångsrika Proact! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Nätverkskonsult med Cisco-kunskaper till framgångsrika Proact! publicerad av Skill

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du använda din kompetens till att erbjuda kunder säkrare hantering av affärskritisk information? Proact är marknadsledande inom premiumlösningar kring datalagring och söker just nu en Cisco-kunnig nätverkskonsult till kontoret i Göteborg. Trivs du i en miljö som präglas av högt i tak och en familjär stämning, då har vi jobbet för dig!

Om företaget
Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster. Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper vi företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Vi har genomfört över 5000 framgångsrika projekt runt om i världen, har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet. Allt vårt arbete präglas av Proacts grundläggande värderingar: integritet, engagemang och kompetens. Dessa ger oss vägledning för beslut på alla nivåer inom vår organisation och hjälper oss att uppnå det övergripande målet – att leverera effektivt verksamhetsstöd till våra kunder. På alla nivåer i organisationen utmanas vår personal att alltid ta nästa steg, både i sin egen utveckling men även med våra kunder. De uppmuntras till att ständigt utvecklas och får via Proact och våra partners stora möjligheter till utbildningar som bygger den personliga kompetensutvecklingen och som även stärker Proact och våra kunder. Det vinner vi, våra medarbetare och våra kunder på.

Dina arbetsuppgifter
På Proact kommer du att arbeta med varierande kundprojekt och hitta skräddarsydda IT-lösningar kring hantering och lagring av information. Tillsammans i ett team av erfarna och engagerade medarbetare arbetar du med avancerade kunduppdrag samt erbjuder teknisk expertis inom Cisco produkt- och tjänsteutbud inom servrar, routers och switchar. Våra core-lösningar består huvudsakligen av produkter från NetApp, DellEMC, VMware, Commvault och Veeam. Teamet arbetar med allt från förstudier, design, installation och migrering till drift, support samt driftmöten. I samband med kundmöten bistår du med teknisk konsultation och rådgivning samtidigt som du deltar vid olika typer av aktiviteter av typen workshop för olika IT-infrastrukturlösningar.

Din profil
Vi ser att du har ca 5 - 10 års erfarenhet av arbete med komplexa IT-uppdrag med fokus på nätverkslösningar. Du har dokumenterad erfarenhet av att designa, implementera och konfigurera avancerad IT-infrastruktur. Vidare har du kvalificerade kunskaper i Cisco nätverks- och kommunikationstjänster samt meriterande om du har kunskaper inom produkter från NetApp, DellEMC, VMware, Commvault och Veeam. Som person är du social och öppen, är bra på att kommunicera och samarbeta med både interna och externa parter. Du brinner för utmaningar och att sätta dig in i nya tekniska detaljer samtidigt som du är bekväm med att presentera tekniska lösningar för uppdragsgivare. Vidare har du lätt för att sätta dig in i och analysera kunders specifika behov och önskemål för att utifrån det sy ihop kundspecifika lösningar. Självklart behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Proact med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala på mail johan.zizala@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg.

Referens

3803

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till