Jobbet Nätverks- & IT-säkerhetstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätverks- & IT-säkerhetstekniker publicerad av TNG IT Digital

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Här är möjligheten för dig som vill fördjupa sig inom nätverk och säkerhet på Europas ledande företag inom cybersäkerhet!

Nu söker vi dig som vill blir vår nya kollega i Malmö och arbeta med nätverks- och säkerhetsärenden tillsammans med våra kompetenta kollegor i vårt Security Operation Center! Här är möjligheten för dig att fortsätta utveckla din kompetens inom nätverk, ta produktspecifika certifikat och fördjupa din kunskap på ett specialistföretag.

Du får möjlighet att arbeta som rådgivare och specialist med att hantera och skydda affärskritisk infrastruktur hos myndigheter och globalt välkända kunder med höga säkerhetskrav.

Låter det spännande? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense (tidigare SecureLink)!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet

Vi på Orange Cyberdefense är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du utbildning och möjlighet att växa och erbjuds ett generöst förmånspaket innehållande tjänstepension, aktiviteter och bidrag till friskvård, försäkringspaket, flextid och förmånsbil. 

SecureLink Sweden (numera Orange Cyberdefense) ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vårt Security Operation Center tillsammans med 20 erfarna och kompetenta kollegor. Du kommer att föra tekniska och pedagogiska dialoger med kunder kring utmaningar i deras IT-säkerhetsmiljöer. I rollen kommer du att monitorera kunders enheter, hantera incidenter, genomföra förändringar hos våra kunder, arbeta med problem management, operationella aktiviteter och proaktiva förbättringar.

Ditt ansvar kommer att inkludera: 

 • Tillsammans med dina kollegor ansvara för support och drift av nätverk och säkerhet hos våra kunder. 
 • Arbeta med Incident Management, Change Management och Problem Management.
 • Tillhandahålla produktspecifik och kundspecifik support. 
 • Felsökning och monitorering av nätverk och mjukvara.
 • Kontrollera nätverksstatus och prestanda för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Nätverks- och IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta i vår 24/7 SOC i Malmö, vilket betyder att du kommer att arbeta i skift. Dina arbetstider kommer att vara 06:00-14:30, 14:00-22:30 och 22:00-06:30 och utgå ifrån ett rullande schema. Du blir en del av ett kompetent team på 12 personer och rapporterar till SOC Manager i Sverige. Under dina 6 första månader kommer du att följa en gediget introduktionsprogram för att utbilda och certifiera dig inom våra leverantörers produkter och för att få de bästa förutsättningarna att prestera i tjänsten. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som brinner för säkerhet och nätverk. Du som kommer att trivas och prestera hos oss har en stor kunskapstörst och stimuleras av att hela tiden få möjlighet att lära sig mer. Det är viktigt att du är självdriven och känner stort ansvar för din prestation då du kommer att arbeta med kritiska incidenter som kräver fokus, noggrannhet och systematik. Du är kommunikativ och har en förmåga att förmedla ditt budskap på ett tydlig och strukturerat vis, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Då du kommer att arbeta i ett team med andra är det viktigt att du kan samarbeta effektivt med andra och att du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att det ska gynna teamet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom IT-området.

Kunskapsområden: 

 • God kunskap om brandväggar, proxy eller lastbalansering. 
 • God kunskap inom routing och switching
 • God kunskap inom TCP/IP 
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att supportera eller drifta nätverksmiljöer hos storskalig serviceleverantör, ett datacenter och/eller företagsnätverk.
 • Har du tidigare erfarenhet av ITIL Foundation v.3 eller 4 eller någon av våra produkter (Check Point, Palo Alto, Juniper, Infoblox, F5, Blue Coat, Cylance eller Pulse Secure) är det meriterande.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

E5D8194566AC4F78B0D96A81DDAE0E19

Om företaget

Behöver du förstärka din helpdesk och IT-support med supporttekniker som sätter kunden i fokus och pratar samma språk som användarna? IT-tekniker som gör en uppenbar skillnad och snabbt bidrar till att bemanna vid semestertider, helger, arbetstoppar eller out-of-office-hours? Då kan vi hjälpa dig med din IT-rekrytering.

TNG IT Digital är specialiserade inom it-rekrytering och bemanning av IT-support och vet vilka kompetenser som krävs för att skapa nöjda kunder, överträffa er SLA och göra skillnad. Via oss rekryterar du medarbetare med hög simultankapacitet och motivation, logisk förmåga och framförallt viljan att skapa nöjda användare.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till