Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätplanerare/projekteringskonsult jobb i Göteborg på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätplanerare/projekteringskonsult på Tech Talents

Nätplanerare/projekteringskonsult

Tech Talents Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Om uppdraget

Till vårt moderbolag Vinnergi AB och affärsområdet Communicate söker vi nu en koordinerande nätplanerare/konsult till ett av våra projektteam. Ditt uppdrag omfattas av ett projektarbete med fokus på att öka kapaciteten och stabiliteten på fibern till fastigheter med hjälp av 10G-tekniken. Du kommer arbeta med driftsättning och effektivisering av kabelnät inom Remote Phy, det fysiska radiogränssnittet som flyttas ut i nätverket - närmare användarna.

Tjänsten som nätplanerare innebär att du arbetar i en funktionsleverans där dina primära arbetsuppgifter är planering, projektering och administrering. I din roll som nätplanerare kommer du arbeta för en av våra största kunder i ett spännande, samhällsviktigt projekt som löper under flera år. Här ges chansen till att arbeta i en företagskultur som präglas av en värdegrundstyrd organisation med en öppenhet av prestigelösa och kompetenta teknikkonsulter. Din arbetsplats kommer vara såväl ute hos kund som in-house och remote.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha en koordinerande roll med optimering av kund och ett nära samarbete med många olika parter. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innehålla:

•   Planering och projektering av fiberanslutningen mellan fastighet och metronät

•   Projektera fastighetsnät

•   Beställa försyn av fastighetsnät vid behov av fältservice för att fastställa nätlösning

•   Beställning av fiberaccess utifrån ramavtal

•   Administration och dokumentering i system, fakturagranskning samt uppdatering av aktiviteter i leveranssystem

Om företaget

Vinnergi är den nya generationens teknikkonsulter som gör vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Tillsammans med sina kunder utvecklar de hållbar samhällsinfrastruktur inom telecom, fiber, IT, elkraft och fastighetsteknik. Med Vinnergi som samarbetspartner får man en trygg partner som kan, förstår och älskar hur teknik och digitaliseringen kan öka affären. Finns på 24 orter i Sverige och kombinerar sina fyra affärsområden i lönsamma helhetskoncept som integreras med kundernas behov. De kallas Communicate, Power, Living och Rail. Vinnergi är en värdegrundstyrd organisation som formar sin kultur utefter dessa fyra bokstäver H. E. R. O

Happy-Kulturen drivs av glädje. Den är en självklar del av deras DNA. Man ska trivas och må bra på jobbet!

Explore- komplexa affärproblem man stöter på löser man med nya tankesätt. Här vågar man vara nytänkande och snabbrörliga för att hitta nya vägar framåt.

Ready- En pålitlig teknikkonsult som alltid håller vad man lovar. Här tar man som medarbetare ansvar hela vägen genom projekten och har superkoll på kundens utmaningar.

Open-Här har vi en coachande kultur där vi slopat toppstyrda hierarkier och litar på att våra medarbetare tar sitt ansvar. Alla är respekterade, värdefulla och en del av teamet.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som nätplanerare hos Vinnergi söker vi dig med ett brett tekniskt intresse. Vidare har du:

•   En utbildning inom nätverksområdet, eller motsvarande relevant arbetserfarenhet

•   Erfarenhet som nätplanerare/projektör

•   Grundläggande teknikförståelse i IP-, RF-nät eller andra nät

•   Goda kunskaper i Officepaketet

•   Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande med tidigare praktisk erfarenhet som fälttekniker. Som person har du en hög arbetsmoral, drivs av att vidareutvecklas och är en kommunikativ teamspelare med ett stort lösningsfokus. Ditt arbetssätt präglas av en noggrannhet och struktur. I konsultrollen kommer du att ha många kontaktytor varför det är av stor vikt att du trivs med att arbeta med kunden i fokus.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: september, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Göteborg

Vinnergi AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras av ansvarig rekryterare Lina Beaman, [ Link removed ] Intervjuer kommer hållas löpande.

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Rekommenderade jobb

Nätplanerare/projekteringskonsult
Tech Talents Göteborg Heltid
Nätplanerare/projekteringskonsult
Tech Talents Stockholm Heltidsanställd
Koordinator/konsult
Tech Talents Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents174