Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nätplanerare jobb i Stockholm på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nätplanerare på Tech Talents

Nätplanerare

Tech Talents Stockholm, Stockholms län Heltid
Om uppdraget

Till vårt moderbolag Vinnergi AB och affärsområdet Communicate söker vi nu fler projektledande nätplanerare/konsulter till ett av våra projektteam. Ditt uppdrag omfattas av ett projektarbete med fokus på att öka kapaciteten och stabiliteten på fibern till fastigheter med hjälp av 10G-tekniken. Du kommer arbeta med driftsättning och effektivisering av kabelnät inom Remote Phy, det fysiska radiogränssnittet som flyttas ut i nätverket - närmare användarna.

Tjänsten som nätplanerare innebär att du arbetar i en funktionsleverans där dina primära arbetsuppgifter är planering och projektering. I din roll som nätplanerare kommer du arbeta för en av våra största kunder i ett spännande, samhällsviktigt projekt som löper under flera år. Här ges chansen till att arbeta i en företagskultur som präglas av en värdegrundstyrd organisation med en öppenhet av prestigelösa och kompetenta teknikkonsulter.

Arbetsuppgifter

Som nätplanerare kommer du ansvara för att genomföra planering av leveranser tillsammans med projektledare och övriga projektmedlemmar. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att innehålla:

•   Planering och projektering av fiberanslutningen mellan fastighet och metronät

•   Projektera fastighetsnät

•   Beställning av fiberaccess utifrån ramavtal

•   Planering och uppsägning av tidigare infrastruktur, inklusive uppsägning mot leverantör

•   Beställa försyn av fastighetsnät vid behov av fältservice för att fastställa nätlösning, samt efter behov föra dialog med fältresurser gällande utförande av arbete

•   Beställning av fiberaccess utifrån ramavtal

•   Administrering, uppdatering av aktiviteter i projektverktyg och dokumentering i planerings- samt dokumentationssystem

•   Fakturagranskning av beställda förbindelser samt urkopplingar

Om företaget

Vinnergi är den nya generationens teknikkonsulter som gör vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad. Tillsammans med sina kunder utvecklar de hållbar samhällsinfrastruktur inom telecom, fiber, IT, elkraft och fastighetsteknik. Med Vinnergi som samarbetspartner får man en trygg partner som kan, förstår och älskar hur teknik och digitaliseringen kan öka affären. Finns på 24 orter i Sverige och kombinerar sina fyra affärsområden i lönsamma helhetskoncept som integreras med kundernas behov. De kallas Communicate, Power, Living och Rail. Vinnergi är en värdegrundstyrd organisation som formar sin kultur utefter dessa fyra bokstäver H. E. R. O

Happy-Kulturen drivs av glädje. Den är en självklar del av deras DNA. Man ska trivas och må bra på jobbet!

Explore- komplexa affärproblem man stöter på löser man med nya tankesätt. Här vågar man vara nytänkande och snabbrörliga för att hitta nya vägar framåt.

Ready- En pålitlig teknikkonsult som alltid håller vad man lovar. Här tar man som medarbetare ansvar hela vägen genom projekten och har superkoll på kundens utmaningar.

Open-Här har vi en coachande kultur där vi slopat toppstyrda hierarkier och litar på att våra medarbetare tar sitt ansvar. Alla är respekterade, värdefulla och en del av teamet.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som nätplanerare hos Vinnergi söker vi dig med ett brett tekniskt intresse. Vidare har du:

•   Erfarenhet från telecombranschen i en roll som nätplanerare/projektör

•   Grundläggande teknikförståelse i IP-, RF-nät eller andra nät

•   Goda kunskaper i Officepaketet

•   Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av något CAD-verktyg. Vidare är en högskoleutbildning inom telecom, elektronik eller motsvarande meriterande. Som person har du en hög arbetsmoral och ett driv av att jobba självständigt mot uppsatta mål/leveranser. Du är en lagspelare med rätt attityd där laget går före jaget, och trivs i en dynamisk miljö där du kan hantera flera uppgifter samtidigt. Ditt arbetssätt präglas av ett stort förbättrings- och lösningsfokus med en noggrannhet samt struktur där du kan planera din egen tid mot kommande uppgifter. I konsultrollen kommer du att ha många kontaktytor varför det är av stor vikt att du trivs med att arbeta med kunden i fokus.

Om oss

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna mer om oss här! 

Övrig information

Startdatum: enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Vinnergi AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med Tech Talents. Frågor och ansökningar besvaras av ansvarig rekryterare Lina Beaman, [ Link removed ]

Låter detta som tjänsten för dig? Varmt välkommen med din ansökan. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents171