Jobbet Nätplanerare / Pre-Sale inom fiber till stort telecom-bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nätplanerare / Pre-Sale inom fiber till stort telecom-bolag publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort tekniskt intresse och har arbetat med fiber? Är du dessutom sugen på en ny utmaning på ett av Sveriges största telecombolag? Vi söker nu en Pre-Sale åt vår kund i Kista!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag och privatpersoner. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras samt har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar. Företaget arbetar hårt tillsammans för att möta dessa krav, därför blir deras arbetssätt och medarbetare nyckeln till framgång. Arbetssättet präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Företaget drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kunderna i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål vilket är att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Arbetsuppgifter

I rollen som Pre-Sale arbetar du primärt med att ta fram den mest kostnadseffektiva accesslösningen inom fiber, koppar eller radiolänk i offertarbetet till deras potentiella företags- och operatörskunder. Du arbetar främst med att använda de interna databaserna för existerande nät inom företaget och genom förfrågningar till deras underleverantörer. Vidare arbetar du med att projektera och planera kundanslutningar till de interna företags- och operatörskunderna. Du ser över och säkerställer att det sker i enlighet med krav på funktionalitet, kostnadseffektivt och leveranstid. Slutligen arbetar du med att förbättra arbetssätt och processer tillsammans med det övriga teamet. Du tillhör ett team på totalt fem personer och ingår i en större avdelning på ca 15 personer som arbetar tillsammans för att säkerställa rätt lösning för kunderna.

Formella krav

• Högskoleexamen, eller motsvarande yrkeskompetens exempelvis som Pre-Sale inom fiber eller som installatör • Stort tekniskt intresse • God kännedom om accessmetoderna koppar, fiber och radiolänk • God systemkunskap och erfarenhet från att arbeta i affärssystem • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift I rollen som Pre-Sale arbetar du med såväl kunder och interna intressenter, vilket innebär stora kontaktytor. Du har kontakt med bland annat säljare & affärsstöd, projektledare och externt med underleverantörer. Därtill ser vi att du som söker trivs med att ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Därtill är du strukturerad som person och har en förmåga att strukturera upp projekt. Slutligen är du en person som trivs med att hitta lösningar och ger förstklassig service såväl internt som externt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: fiber, nät, pre-sale, Kista, heltid, teknik, teknisk pre-sale, accesslösning, företagskunder, operatörskunder, telecom, telekom

Referens

2831601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till