Jobbet Nämndsekreterare till Kinda Kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Nämndsekreterare till Kinda Kommun publicerad av Kinda Kommun

Part-Time
Kisa

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill Du arbeta i navet av den demokratiska processen i nära samverkan med tjänstemän och politiker i kommunens ledning? I denna roll som nämndsekreterare hos Kinda Kommun arbetar du för vård- och omsorgsnämnden samt bildningsnämnden med bland annat beredningsfrågor, sekretariat, efterhantering, ärendehantering och registratur. Här arbetar du utifrån Kinda kommuns värdegrund; framåtanda, ansvarskänsla och dialog. 

Som nämndsekreterare har du en aktiv och viktig roll i samarbetet inom kansliet samt med förvaltningar i ärendehantering och nämndarbete. Du arbetar i nära samarbete med förvaltningscheferna.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.


ansvarsområde.

Du har i din roll som nämndsekreterare ansvar för administration kopplat till bildningsnämnd samt vård- och omsorgsnämnd med tillhörande utskott. Som nämndsekreterare ansvarar du för beredning och ärendehanteringsprocessen mellan förvaltningar och nämnder. Du är navet i organisationernas ärendehanteringsprocess. I arbetsuppgifterna ingår sekreterarskap och du bidrar med stöd till tjänstpersoner och politiker i administrativa processer.

Du stöttar organisationen i kommunrättsliga frågor, offentligrättslagstiftning och kommunalrätt. Du kommer att upprätta och handlägga yttranden, svara på remisser och författa skrivelser av juridisk karaktär. I arbetsuppgifterna ingår att initiera, planera och utföra olika typer av utredningar, arbeta fram beslutsunderlag samt föredra ärenden. Utifrån din kompetens och verksamhetens behov kan andra arbetsuppgifter och ansvarsområden tillkomma.

Som person är du serviceinriktad och lägger stor vikt vid att ge god service till medborgare, medarbetare, förtroendevalda och medier. Du är analytisk och strukturerad med förmåga att se både vikten av detaljer och helheten. Du är en skicklig samordnare och kan arbeta självständigt med att planera, strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är flexibel och trivs med ett högt arbetstempo. Du är lyhörd och kan skapa förtroende med såväl övriga tjänstemän som politiker och medborgare. Du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i komplexa frågor i såväl tal som skrift.


arbetstider.

Heltid, konsultuppdrag med start i november t.om april. Möjlighet till förlängning och/eller övertag av kund. 


kvalifikationer.

  • Högskoleutbildning med inriktning statsvetenskap, samhällsvetenskap, juridik, offentlig upphandling eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Mycket goda kunskaper i Svenska 
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet av politiskt styrda organisationer och kommunalrättsligt arbeteansökan.

Urval sker löpande, sök därför så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 1/11

Referens

201308715

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till