Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort! jobb i Huddinge på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort! på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Huddinge, Stockholms län Heltid


Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara sekreterare i utskott, råd och beredningar som lyder under kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. I rollen ingår att arbeta med beredning av ärenden, utskick av kallelse och handlingar inför sammanträde, mötesadministration och protokollföring. Som nämndsekreterare på kommunstyrelsens förvaltning kommer du att delta i kommunens nätverk för nämndsekreterare och aktivt arbeta med den administrativa utvecklingen av nämndprocessens olika delar ur ett kommunövergripande perspektiv.

I rollen som nämndsekreterare arbetar du nära den politiska ledningen, och du kommer vara ett stöd för de förtroendevalda liksom för handläggare och chefer på förvaltningen. Du kommer även att vara backup för andra nämndsekreterare och kommunsekreterare. Vid behov kan också tjänstgöring i sekretariatet vid kommunfullmäktiges sammanträden förekomma. Handläggning av vissa ärenden förekommer även det vid behov.

Tjänstgöring på kvällstid förekommer vid vissa politiska sammanträdenVem är du?

Vi söker dig som har högskoleexamen med relevant inriktning som t.ex. statsvetare, samhällsvetare eller jurist, alternativ att du genom många års erfarenhet har den kompetens som arbetet kräver. Du har erfarenhet av kommunal nämndadministration och har tidigare arbetat med ett modernt ärendehanteringssystem, gärna W3D3. För övrigt är du strukturerad, stabil och serviceinriktad. Du har en fallenhet för ordning och reda och en förmåga att överblicka och prioritera.

Har du sedan tidigare en förståelse för de förtroendevaldas uppdrag samt erfarenhet av att ha skrivit tjänsteutlåtanden är det mycket meriterande. Önskvärt för rollen är även kunskaper i dokument- och ärendehantering samt kunskaper om kommunallag och praxis runt kommunal nämndhantering.

I rollen som nämndsekreterare finns många situationer där du behöver hålla i presentationer och utbildningsinsatser. Det är därför viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan sammanfatta och förmedla kunskaper. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av att skriva och kommunicera tydligt och effektivt i både tal och skrift. En annan viktig egenskap är att vara en relationsbyggare, då du i din roll kommer att vara ett viktigt stöd till förtroendevalda, handläggare och chefer.Du erbjuds

Ett uppdrag som nämndsekreterare på en kommun söder om Stockholm.Uppdraget omfattar heltid med start omgående och löper till årskiftet 2021/2022 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på [ Link removed ]  Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.


 

Rekommenderade jobb

Nämndsekreterare sökes till kommun i söderort!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Huddinge Heltid
Registrator sökes till kommun i söderort
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Nämndsekreterare
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2B1C55A5C04E4C57952A402423F346AB