Jobbet Murare till industrin sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Murare till industrin sökes publicerad av Lernia

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Ledigt jobb som Murare inom industrin i Svedala

Är du en noggrann, självgående och lösningsfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som Murare hos Lernia vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tjänsten som Murare inom industrin är på heltid och du kommer att ansvara för en murarverkstad där murning av ljusbågsugnar och valv genomförs. Du ansvarar för att ugnen är klar i tid till nästa steg i processen. Andra arbetsuppgifter är skänkskötsel, rivning, betonggjutning, traverskörning samt översyn av ugnen.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med murning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av murning och/eller bygg. Du har en stark drivkraft att lära dig arbetet och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Som person är du organiserad, noggrann och van att arbeta självständigt. Då arbetet stundtals är fysiskt krävande är det viktigt att du är i god fysisk form.  Vår kund arbetar med säkerheten i fokus, därför är god kommunikationsförmåga på svenska viktigt, liksom högt säkerhetstänk hos dig.

Körkort B är ett krav.

Truck- och traverskort är meriterande.

Vi arbetar utifrån ett mångfaldsperspektiv och då det är en mansdominerad arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Anställningen är på heltid, flexibla arbetstider (dagtid eller 2-skift), i Svedala.
Anställningen är en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning.


Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Du gör din ansökan på [ Link removed ] , vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

130035

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till