Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

MTR Tech söker en Driftsäkerhetsansvarig jobb i Stockholm på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
MTR Tech söker en Driftsäkerhetsansvarig på TNG Tech

MTR Tech söker en Driftsäkerhetsansvarig

TNG Tech Stockholm, Stockholms län Heltid

MTR Tech söker driftsäkerhetsspecialist som vill arbeta med förvaltning, utredning och utveckling av tunnelbanefordon

Nu söker vi en kommunikativ driftsäkerhetsansvarig som vill bidra till MTR Techs fortsatta utveckling. I rollen får du arbeta med tillgångsförvaltning av fordon inom tunnelbanetrafiken. MTR Tech är underhållsbolaget som ser till att alla resenärer, varje dag, får en säker, punktlig och trygg resa med pendeltåg och tunnelbana. Tillsammans jobbar vi mot en mer hållbar framtid!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech är ett underhållsbolag som bland annat hanterar underhåll, reparationer och fordonsförvaltning för pendeltåg och tunnelbana i Stockholm. Nu har du chansen att vara med på denna fantastiska förändringsresa där MTRs värderingar: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat, står i fokus.

I ditt arbete utgår du alltid från dessa värderingar och de kommer genomsyra allt du gör i ditt dagliga arbete. Du kommer till en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt med strävan efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Följ med på den fortsatta resan och bidra till utvecklingen av den nordiska MTR-koncernen.

Som anställd hos MTR Tech erbjuds du en rad förmåner såsom SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket-rikskort till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express och Martin Olsson.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Driftsäkerhetsspecialist på MTR Tech förväntas du medverka i arbetet kring förvaltning av fordonen ur ett långsiktigt LCC-perspektiv. Du kommer vara en del av det operativa arbetet så att funktion, prestanda och status upprätthålls under fordonens hela livslängd.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:

  • Bevaka och analysera fordon och komponenters driftsäkerhet, felutfall och underhållsbehov samt initiera åtgärder där behov finns med fokus på kostnadseffektivitet och livscykelperspektiv
  • Arbeta med ständiga förbättringar, utveckla processer och metoder inom tillgångsförvaltning enligt ISO-standard (ISO 55000)
  • Medverka i den löpande arbetet med förvaltningsplaner för fordon och uppföljning av pågående teknikuppdrag
  • Vara support/sakkunnig inom ILS/RAM/LCC i samband med tekniska förändringar
  • Arbeta med ärenden inom avvikelsehantering

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att samarbeta med fordonsförvaltare, tekniska specialister och projektledare inom MTR Tech. Då MTR Tech genomgår en förändringsresa ger denna roll dig stora utvecklingsmöjligheter inom ditt specialistområde. Du kommer att vara vår specialist inom driftsäkerhet och den som dina kollegor vänder sig till. Det gör att du dagligen kommer att få användning av dina pedagogiska och kommunikativa färdigheter. Tjänsten är placerad i depån i Hammarby vid tunnelbanestationen Blåsut.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk eftergymnasial utbildning. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom fordonsteknik – såsom fordonsförvaltare – eller annat relevant verksamhetsområde. Du har erfarenhet av att utveckla processer enligt ISO-standard (ISO 55000) samt ILS, RAM eller LCC. Erfarenhet av spårbundna fordon och fordonsunderhåll (såsom upprustning av fordon och leveransprojekt) är meriterande.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad, identifierar förbättringsområden och uppnår resultat med hög kvalitet och inom utsatta tidsramar. Du trivs med att leda arbetet framåt, jobbar gärna självständigt och med eget ansvar samtidigt som du uppskattar teamarbete och har en god kommunikativ förmåga.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom vi lägger stor vikt vid din förmåga att ta fram dokument och rapporter på svenska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8615FC6D4B934369A8164EA59B79BB8F