Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Motviktsförare till lager/företagsbutik i Göteborg! jobb i Göteborg på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Motviktsförare till lager/företagsbutik i Göteborg! på Uniflex

Motviktsförare till lager/företagsbutik i Göteborg!

Uniflex Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker vår nästa medarbetare till rollen som lagerarbetare och truckförare i proffsbutik. Uniflex har fått en fantastisk möjlighet att erbjuda denna stimulerande tjänst hos vår fina kund i Göteborg. Den som blir rekryterad i denna tjänst blir anställd hos Uniflex bemanning och inhyrd till vår kund. I denna tjänst får du använda kroppen till att packa beställningar, samt lastning och avlossning av ankommande/avgående gods. Du kör dagligen motvikstruck. Företaget riktar in sig på försäljning till plåtslagare och ventilationsentreprenörer. Krav för tjänsten: • Arbetslivserfarenhet av att lastning och lossning med motviktstruck • Truckkort

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper: Vi söker personer som är serviceinriktade och är bekväma i möte med kund. Att ha ordning och reda runt om sig, men också att ha en förmåga att anpassa sig och ta på sig nya arbetsuppgifter. Tjänsten ska tillsättas omgående Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55286