Jobbet Motala Verkstad rekryterar CNC-Operatörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Motala Verkstad rekryterar CNC-Operatörer publicerad av Skill

Heltidsanställd
Motala

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med produktionen av de längsta och tyngsta komponenterna i norra Europa? Besitter du bred erfarenhet av CNC-styrda maskiner? Är du flexibel, lösningsfokuserad och noggrann i ditt arbete? Trivs du i en klassisk industrimiljö? Då kan du vara den vi söker för MVGs räkning!

Om företaget
Motala verkstad Group (MVG) är Sveriges kanske äldsta start-up företag med rötter i det tidiga 1800-talet. I denna anrika verksamhet sker bearbetning av de längsta och tyngsta komponenterna i norra Europa. Få affärer är någon annan lik, då de arbetar med engångs- eller mellanlånga serier. Kunderna består av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG har en stor maskinpark och arbetar aktivt för att deras medarbetare ska vara mångkunniga och kunna köra flera maskiner samt ha kompetens inom flera arbetsområden. MVG har cirka 200 anställda och verkstaden i Motala arbetar cirka 35 medarbetare som delar MVGs värdering om att Respekt, Engagemang och Ansvar är viktigt.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör på Motala Verkstad arbetar du primärt med skärande bearbetning. Du kommer arbeta i flera olika material och ha stor frihet under ansvar. Vidare består arbetet av:
• Bearbetning och montering av tunga komponenter
• Ritningsläsning
• Lyft och hantering av tungt gods
• Operatörsunderhåll enligt MVG-rutin
• Bidra i arbetet med ständiga förbättringar inom företaget Närmsta chef är verkstadschef Håkan Johanson som nyligen vann ”Årets ledare” på Motalagalan. Detta på grund av hans passion, hängivenhet och hårda arbete med att leda och vända Motala Verkstad från ett svårt förflutet till en mycket lovande framtid.

Din profil
För att trivas och passa in i rollen som CNC-operatör på Motala Verkstad tror vi att du antingen besitter bred erfarenhet och har arbetat länge med CNC-styrda maskiner, alternativt att du har en del erfarenhet inom CNC samt är nyfiken på att utvecklas och lära dig mer inom området. Vidare har du:
• Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik eller verkstad som grund
• Utbildning och/eller erfarenhet av CNC-styrda maskiner
• God erfarenhet av skärande bearbetning
• Goda kunskaper i ritningsläsning
• Erfarenhet av tunga lyft med travers MVG strävar efter att ha självgående och modiga medarbetare som agerar självständigt utifrån produktionsplanen och söker därför dig med driv och engagemang och som gärna tar egna initiativ. Då produkterna som tillverkas är dyra och kräver hög precision är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare behöver du vara flexibel och har god samarbetsförmåga då MVG jobbar i lag där medarbetarskap är viktigt. Du har även en naturlig vilja utmana sig själv och är intresserad av att utveckla och ständigt bidra till att förbättra MVG.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar MVG med Skill. Tjänsten är en rekrytering, det vill säga att anställning sker direkt hos MVG. MVG har ett behov av personer på lång sikt och du kommer bli erbjuden en tillsvidareanställning hos dem. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Isa Welander på isa.welander@skill.se eller 013-495 89 66. Lycka till med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3889

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till