Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mot miljarden tillsammans med Professionals Nord! jobb i Eskilstuna på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Mot miljarden tillsammans med Professionals Nord! på Professionals Nord Rekrytering AB

Mot miljarden tillsammans med Professionals Nord!

Professionals Nord Rekrytering AB Eskilstuna, Södermanlands län Heltid

Vi gör just nu den största satsningen i bemanningsbranschens historia. Under 2021 har vi startat upp fem kontor runt om i Sverige som redan levererar goda resultat och vår satsning fortsätter nu in i Eskilstuna där vi öppnar upp vårt nästa kontor. Vi har haft förmånen att anställa några av branschens absolut bästa medarbetare och söker nu fler från branschen som vill vara med som Partner på vår framgångsresa.

Information om tjänsten:
Som partner får du möjlighet till ett betydande delägarskap i ett högt värderat bolag med möjlighet till vinstutdelning. Du har månadslön från dag ett och en framgångsrik koncern i ryggen som vill att du ska lyckas. Som partner kommer du få möjligheter att vara med och bygga upp ett framgångsrikt kontor och på resans gång utveckla kontoret att nå högre höjder. Detta gör du ihop med erfarna kollegor från branschen som sitter på flerårig kunskap av sälj och ledarskapskompetenser.

Vi jobbar med kompetensförsörjning i världsklass, det betyder att vi inte går ut till kunden och berättar vad vi kan erbjuda, utan lyssnar, förstår och skräddarsyr lösningar som passar kunden på riktigt. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär samtidigt som våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Vi har lokalt ägande och starkt ledarskap vilket gör att beslutsvägarna är korta och den lokala förståelsen stor. Här finns det utrymme för sann entreprenörsanda att ta plats och vara med att påverka och utveckla företaget på riktigt under resans gång.

"Jag är både glad och stolt över marknadens positiva mottagande av vår satsning! Vi hade stora förväntningar när vi startade, men inte ens jag kunde drömma om att vi skulle gå från noll till 30 miljoner första året. Att dessutom ha riktigt roligt och dagligen få arbeta med ett gäng fantastiskt kompetenta och drivna människor är en ynnest." – Per Blad, VD region Mitt


Vi söker dig som:
• Har några års sammanhängande erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen.
• "Vill mer än att bara vara anställd, vill vara med och bygga upp ett lokalt bolag från grunden i en välmående koncern." - Grundare Mattias Matsson
• Har körkort.
• God kunskap i svenska både i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Som person kan du identifiera dig med våra värdeord:
MOD: Du vågar sticka ut hackan och tycker att du är störst, bäst och vackrast.
EFFEKTIVITET: Du jobbar hårt men smart.
GLÄDJE: Du tycker att du har världens roligaste jobb med att skapa och bibehålla arbetstillfällen, du sprider energi i vardagen.
GEMENSKAP: Du kommer tillhöra Nordens roligaste och bästa arbetsplats och är med och bidrar till vår sammanhållning.

Tillsammans med Professionals Nord får du en flexibel och nytänkande organisation där du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Du kommer få de bästa kunderna och en chans att springa om de idag största aktörerna i branschen. Vill du vara med och vinna eller sitta lugnt i båten och vänta på att bli omsprungen? Jag tänkte väl det. Sök tjänsten eller slå oss en signal så berättar vi mer.

START: Årsskiftet 2021/2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Per Blad, VD region Mitt – 076 600 60 44

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D953A7E5687948EFA136EF7903B5E562