Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Monteringspersonal till Landskrona på Lernia

Monteringspersonal till Landskrona

Lernia Landskrona, Skåne län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om företaget

Vår kund är systemleverantör till den internationella järnvägsindustrin. Företaget grundades för 100 år sedan och har sen dess levererat blockbromsar, och bromsregulatorer samt service och underhåll till tåg.

Nu söker vi fler stjärnor till vår kund där du kommer ingå i montagegruppen!

Inledningsvis kommer ditt uppdrag att vara i sex månader, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan du antingen bli överrekryterad eller få förlängt uppdrag.  

Arbetsuppgifter

På ditt uppdrag möter du en trygg och tydlig arbetsplats som präglas av respekt, lyhördhet, förbättringsfokus och ansvar. Vi jobbar aktivt med att behålla och förbättra ett gott ledarskap, där du får möjlighet att bidra och påverka. Vi har också en stark sammanhållning med positiv stämning och tar stort ansvar i våra roller.

Som montör kommer du att arbeta med montering/demontering av bl a bromsapplikationer. Du kommer att följa föreskrivna anvisningar, instruktioner/ritningar och ansvara för att monteringen uppfyller kvalitetskraven.

Du jobbar tätt tillsammans med kollegorna i ditt team. Vi förväntar oss att varje dag på jobbet är en bra dag för dig och att det är självklart för dig att leverera högsta tänkbara kvalitet, utan undantag.

Formell kompetens

- Teknisk praktisk gymnasieutbildning eller annan motsvarande utbildning. Gärna inriktad mot mekanik, fordonsteknik eller verkstadsteknik.

- bra kunskap i svenska språket i kommunikationssyfte.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker har något eller några års erfarenhet av arbete som tex mekaniker, montör, verkstadsarbetare eller servicetekniker. Har du erfarenhet av till exempel fordonsteknik/mekanik hamnar du högre upp i listan.

Personliga egenskaper

- Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning. 

- Vara positiv, bidra med energi till gruppen. 

Tillträde

Omgående

Arbetstider

Inledningsvis dagtid men tjänsten kan komma övergå i 2-skift

 Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på telefonnummer: 072-254 11 25 eller via e-post: [ Link removed ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

OBS! Kort ansökningstid. Sista ansökningsdag är 2021-04-15. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 156355