Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montageplanerare / Produktionsplanerare / Administratör jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montageplanerare / Produktionsplanerare / Administratör på Bravura

Montageplanerare / Produktionsplanerare / Administratör

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Lockas du av att arbeta projektbaserat med administration och planering? Har du erfarenhet av montage eller entreprenad? Vi söker dig som vill arbeta i en kommunikativ och varierad roll till Valmet.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sju månader, efter det finns det goda möjligheter till överrekrytering. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Valmet.

Om företaget

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmet ingår i den finska Valmet-koncernen och levererar anläggningar, utrustning, processlösningar, service och experthjälp till pappersbruk, kemiska och mekaniska massabruk, fiberboard och energiindustri över hela världen. Valmet har en stor kundbas i Skandinavien där tre av fyra svenska pappersbruk är levererade av Valmet.

Arbetsuppgifter

Som montageplanerare arbetar du projektbaserat i en internationell miljö med flertalet kontakter både internt och externt. Därtill arbetar du nära företagets projektledare, säljorganisation där du detaljplanerar Valmets aktiviteter med säkerhet och miljö i åtanke. Ditt arbete innefattar kalkylarbeten, planering, beredning och framtagande av montagemetoder för ombyggnader och underhåll av främst pannor till massa- och kraftindustrin. Därtill arbetar du även med att ta fram underlag för upphandling av montageentreprenader.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Du har arbetslivserfarenhet av entreprenadarbete, montage eller inom liknande område
• God dator- och systemvana
• Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift Meriterande med språkkunskaper i ryska eller annat östeuropeiskt språk
• Det är meriterande om du är gymnasieingenjör eller motsvarande

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en social roll med en känsla för service. Därtill är du en person med sinne för struktur och detaljer där du tar ansvar för att strukturera och prioritera utefter de ärenden som uppkommer. Vidare har du en prestigelös inställning där du är flexibel och kan omprioritera ditt arbete vid ett högt arbetstempo.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3607401