Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montageledare med världen som arbetsplats! jobb i Säffle på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montageledare med världen som arbetsplats! på Uniflex

Montageledare med världen som arbetsplats!

Uniflex Säffle, Värmlands län Heltid
Jobbeskrivning
Nu rekryterar vi en montageledare till 3 S Säffle Servicesupports verksamhet. 3 S har lång erfarenhet av att montera: kranar, räls, transportörer för europapall, bilar och lättgodshantering. De utför förebyggande underhåll på automatiska kranlager och transportutrustning samt utför reparationer och ombyggnader på materialhanteringsutrustning som kranar, räls och annan utrustning. I rollen som montageledare blir man direkt ansvarig för projekt man tilldelas att leda på olika siter runtom i Sverige och världen. Vi söker en ansvarstagande, social och problemlösande person som gillar att vara i ledande befattning och känner sig hungrig för nästa steg i karriären. Större delen av din arbetstid lägger du ute hos våra kunder och innebär såväl praktiskt som administrativt arbete där ditt arbete innefattar rapportering och dokumentation. Som montageledare är du ansiktet ut mot kund och på plats ansvarar du för ledning, utbildningar samt genomför testkörningar i samband med driftsättning. Du bör ha god vana av ritningsläsning, service och underhållsarbeten. Planering och uppföljning är också en återkommande del i ditt arbete. Rollen är som klippt och skuren för dig som trivs med att resa, är trygg med att möta nya människor i varierande produktionsmiljöer och har ett gott ledarskap.

Personliga egenskaper
Du som söker har någon form av gymnasial utbildning. Utöver din utbildning innehar du några års erfarenhet av praktiskt arbete som resande montör/servicetekniker samt innehar något års erfarenhet av ledarskap. Du trivs med att kombinera praktiskt arbete med administration och rapportering samt är du en naturligt positiv och engagerad ledare. Då resandet är en stor del i arbetet har du möjlighet att utgå från en annan ort än Säffle. Krav: •God mekanisk förståelse •Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift •B-körkort Meriterande: •Svetskunskaper •Goda data och IT-kunskaper •Erfarenhet av ritningsläsning


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56469