Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer till Powertrain Engineering Sweden i Skövde jobb i Skövde på Powertrain Engineering Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montörer till Powertrain Engineering Sweden i Skövde på Powertrain Engineering Sweden

Montörer till Powertrain Engineering Sweden i Skövde

Powertrain Engineering Sweden Skövde, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du kvalitetsmedveten, tekniskt intresserad och nyfiken på PES varumärke? Då kanske det är just dig vi söker! Till vår kund  Powertrain Engineering Sweden (tidigare Volvo Car Engine) söker vi nu flera duktiga motormontörer. Du blir en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från kunderna. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Powertrain  Engineering Sweden platsen för framgång.


ansvarsområde.

Du ingår i vårt team av montörer på  Powertrain Engineering anläggning i Skövde där tillverkning av motorer och komponenter sker. I Skövde har idag kunden 2200 anställda och just nu står bilbranschen inför en spännande omställning då målet för år 2025 är att elmotorerna ska utgöra 50% av all tillverkning. PES värdesätter din personliga utveckling och för att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om kundens kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Som montör på PES arbetar du med att tillverka olika typer av bilmotorer. Varje avdelning är uppdelad i tre lag som monterar vissa utvalda delar till motorn. Under arbetsdagen roterar hela teamet och byter position i syfte att variera arbetsuppgifterna. Som montör förväntas du även arbeta aktivt med förbättringsarbete och säkerhet. 


arbetstider.

Heltid
Arbetstider: 2-skift (dag- och kvällstid). Nattskift kan förekomma


kvalifikationer.

  • B-körkort
  • Fullständig gymnasieutbildning med teknisk inriktning, t.ex natur, teknik, IT-teknik, fordonsteknik, fordon med inriktning personbil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska (både i tal och skrift)
  • Bra fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland tunga arbetsmoment
  • Goda datorkunskaper (hantera PC med Office-paketet)

Som person är du drivande och noggrann när det gäller säkerhet och kvalitet. Du är tekniskt intresserad, kan ta egna initiativ och är mån om att alltid göra ditt bästa. Du värderar gemenskap, laganda och ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning.
erfarenhet.

Kompetens/erfarenhet av industriell tillverkning Verifierad kompetens/erfarenhet som CNC


ansökan.

Låter det intressant? Ansök redan idag så kontaktar vi dig. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl. 

om kunden.
Powertrain Engineering Sweden i Skövde har en tydlig vision - att bli “Världens mest eftertraktade premium-bilmärke”. Volvo Powertrain Engineering ansvarar för motor- och komponentproduktion. Inom kunden  tillverkas motorer i våra fabriker i Skövde och Kina. Vi tillverkar motorer och komponenter i världsklass i smarta, rena och flexibla system uppbyggda kring människan. 

Du kommer att bli anställd på Randstad och arbeta som konsult hos  Powertrain Engineering Sweden. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

 

Rekommenderade jobb

Montörer till Powertrain Engineering Sweden i Skövde
Powertrain Engineering Sweden Skövde Deltid
Truckförare sökes till Volvo Car Engine, Skövde, Sommarjobb
Randstad AB Skövde Deltidsanställd
Montör till produktion i Stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201314815