Jobbet Montörer till Scanfil har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer till Scanfil publicerad av Skill

Heltidsanställd
Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning


Intresseras du av teknik och innovation? Vill du arbeta med montering för ett internationellt företag med världsledande produkter? Scanfil söker nu montörer till deras produktion.

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Det innebär att de hjälper kunderna att gå från idé till marknad. Scanfil bidrar med sin unika kompetens inom produktion och utveckling och har möjlighet att starta upp, producera, utveckla, leverera, lagerföra och reparera produkter. Scanfil levererar produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden. Med 3500 anställda i Europa, USA och Kina möter företaget sina kunder från en bred bas och kan leverera tjänster genom hela produktlivscykeln. Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 240 anställda. Scanfil levererar ett brett utbud av tjänster inom ramen för systemintegration som exempelvis produktutveckling, prototyp- och serietillverkning av kompletta produkter. Enheten uppfyller bland annat kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR).

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med montering och testning av en mängd olika produkter inom flertalet segment, allt ifrån medicinsk utrustning som har stor betydelse för sjukvården till automatiserade sedel-och mynthanteringslösningar som underlättar vardagen för kassörer. Arbetet är varierande och kan innefatta både montering, dokumentation, kvalitetskontroller och felsökning. Du kommer tillhöra ett arbetslag där ni har roterande arbetsuppgifter och arbetar mot gemensamma mål.

Din profil
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta med montering. Vi ser gärna att du har gått någon Industrilinje eller Industriprogram med inriktning el-tele eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Scanfil har ett högt kvalitetstänk vilket förutsätter att du som arbetar i produktionen är kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarsfull. Tillverkningen kan ske i linor med taktade flöden vilket ställer krav på tempo och samarbetsförmåga. Vidare är du en problemlösare som gillar att utvecklas på jobbet. Goda kunskaper av ritningsläsning är meriterande.

Ansökningsförfarande
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. För vidare frågor kontakta ansvariga rekryterare, Victoria Donderer, Victoria.donderer@skill,se eller Frida Jakobsson, Frida.jakobsson@skill.se.

Om oss
Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst verkar inom IT och industrin. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med varje dag. Kombinationen av vår ägarstruktur, vår gedigna erfarenhet och stora kontaktnät med företag i branschen gör att vi på ett träffsäkert sätt kan matcha kandidater med passande företag och tjänster.

Referens

3534

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till