Jobbet Montörer till Scanfil i Åtvidaberg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer till Scanfil i Åtvidaberg! publicerad av Skill

Heltid
Åtvidaberg
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Scanfil är en global kontraktstillverkare och systemleverantör. Scanfil levererar produkter och tjänster mot en rad olika marknadsområden. Med 3500 anställda i Europa, USA och Kina möter företaget sina kunder från en bred bas och kan leverera tjänster genom hela produktlivscykeln. Scanfil levererar ett brett utbud av tjänster inom ramen för systemintegration som exempelvis produktutveckling, prototyp- och serietillverkning av kompletta produkter. Enheten uppfyller bla kraven för tillverkning av medicintekniska produkter enligt FDA: s Quality System Regulation (QSR). Vid Åtvidabergsenheten finns idag ca 220 anställda.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med montering och testning av elektriska och mekaniska produkter. Du jobbar i ett arbetslag där ni jobbar mot gemensamma mål. Arbetet är slutmontering av olika produkter.

Din profil
Vi söker dig som har minst 1-års erfarenhet som montör och har goda kunskaper inom montering. Vi ser gärna att du har gått någon Industrilinje eller Industriprogram med elinriktning på Gymnasiet. Tillverkningen kan ske i linor med taktade flöden vilket ställer krav på tempo, samarbetsförmåga och noggrannhet. Som person är du ansvarsfull, flexibel, kvalitetsmedveten, har god arbetsmoral och är inte rädd för nya utmaningar. Utbildning inom Industri, El-Tele eller liknande är ett önskemål. Vidare är du en problemlösare som gillar att utvecklas på jobbet. Goda kunskaper av ritningsläsning är meriterande.

Ansökningsförfarande
Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. För vidare frågor kontakta ansvariga rekryterare, Rasmus Johansson. rasmus.johansson@skill.se eller Kristian Johansson. kristian.johansson@skill.se

Om oss
Skill är ett rekryterings- och bemanningsföretag som främst verkar inom IT och industrin. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor. Att få fler att upptäcka alla spännande yrken inom IT-branschen är ett av våra uppdrag vilket vi jobbar med det varje dag. Kombinationen av vår ägarstruktur, vår gedigna erfarenhet och stora kontaktnät med företag i branschen gör att vi på ett träffsäkert sätt kan matcha kandidater med passande företag och tjänster.

Referens

3190

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Bygg - el - snickeri - målare - vvs - Åtvidaberg).
Du kan avregistrera dig när som helst.