Jobbet Montörer till kund i Mjölby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer till kund i Mjölby publicerad av Skill

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Vi söker nu montörer till vår storkund i Mjölby. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund i Mjölby. I det dagliga arbetet ingår det montering av maskiner och produkter. Företaget har flera olika produktionsavdelningar där det förekommer allt från enklare montering till mer avancerad, då det är ett fysiskt krävande arbete.

Din profil
Vi tror att du är en driven, flexibel och samarbetsvillig person som tycker om att arbeta effektiv men samtidigt behålla kvalitén och standarden i arbetet. Du tycker om att ha kul på jobbet och gillar att ha kollegorna nära dig, då man tillhör ett team som tillsammans bidrar till det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med montering inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet eller intresse av att meka. Vi ser helst att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet, exempelvis fordon, industritekniskt eller liknande alternativt har erfarenhet från arbete med montering.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag, som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund. Krav: B körkort och tillgång till bil Truckkort A1-4 & B1-6 Möjlighet att jobba 2-skift Arbetstider: 2-skift: måndag-torsdag 06:30-14:30 och fredag 06:30-16:00 och måndag-torsdag 14:30-00:00 Meriterande: Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö Gått teknisk inriktning på gymnasiet, fordon, industritekniskt alternativt har tidigare erfarenhet av montering.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3526

Liknande jobb

Svetsare till ELVA AB Motala Skill

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till