SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer till Elitfönster i Lenhovda jobb i Uppvidinge på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Montörer till Elitfönster i Lenhovda på Uniflex

Montörer till Elitfönster i Lenhovda

Uniflex Uppvidinge, Kronobergs län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Självgående, noggrann och händig. Låter det som du? Då är det dig vi söker. Som montör på Elitfönster arbetar du med montering i olika moment av både standardiserade och kundanpassade fönster i olika storlekar. Du arbetar självständigt och är en viktig del i teamet på avdelningen. Här läggs stor vikt vid att man är en utåtriktad lagspelare som trivs i att jobba i flöde där just din arbetsinsats är viktig för att produktionen ska rulla framåt. Du är välorganiserad och noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av montering, bygg alternativt utbildning inom relevant område. Arbetstiderna är förlagda på antingen förmiddagsskift eller kvällsskift. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer att pågå tillsvidare. Vi erbjuder dig ett stimulerande industriarbete i en ljus och trevlig arbetsmiljö med glada och kompetenta medarbetare och ledare. Uppdraget börjar som en inhyrning där du är anställd av oss på Uniflex och för rätt person kan det senare leda till anställning hos Elitfönster. Du har körkort och tillgång till bil. Truckkort är meriterande.

Vem är du?
• Händig och trivs med att arbeta fysiskt • Noggrann • Trevlig kollega • Strukturerad • Besitter eget driv Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58578