Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer sökes till Haninge! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montörer sökes till Haninge! på Uniflex

Montörer sökes till Haninge!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu montörer till vår kund Conjet AB. Conjet AB som har vart ledande i utvecklingen av vattenbilningsrobotar i mer än 35 år. Företaget tillverkar, utvecklar och säljer dessa robotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck. Vattenbilning kan dessutom användas för rengöring samt ytbehandling. Du kommer arbeta från deras lokaler i Handens industriområde i Haninge. Arbetstiderna är belagda dagtid, 08:00-16:45. Om rollen: Du kommer att montera inköpta delar men mindre justeringar kan förekomma. Du måste därför kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta med dina kollegor för att hitta smarta lösningar. Fördel är då om du har erfarenhet av montering sedan tidigare eller problemlösning inom mekanik, hydraulik eller el. Du kommer att utföra kontroller kring godkänd kalibrering av mätdon. Du kommer att se till att det är ordning kring arbetsstationer och i passager. Samt ha kontakt med produktionsansvarig angående status för material, hinder, avvikelser eller andra problem.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, prestigelös och gillar att hitta effektiva lösningar. • Gärna tidigare erfarenhet av produktion. • Du gillar problemlösning. • Ordningsam, noggrann och flexibel. • Truckkort är meriterande.


Omfattningen är heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning där du anställs hos Uniflex och blir uthyrd till Conjet AB. Sedan finns det möjlighet till att gå över direkt till företaget. Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56063