Jobbet Montörer sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer sökes publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Örkelljunga
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet – från Kiruna i norr till Ystad i söder. Varje år jobbar ca 9000 personer som bemanningskonsulter hos oss.

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu montörer, för placering hos vår kund i Örkelljungaområdet.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet som montör innebär att du jobbar med att montera ihop olika komponenter till olika produkter. Det kan vara prudukter i olika material, olika storlek och olika användningsområden, ibland kan det vara delmontering av produkter, och ibland kan det vara montering till färdig produkt. Även avsyning, testning och andra industriuppgifter kan förekomma.

Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker. Du som söker ska kunna arbeta skift samt ha svenskt B-körkort.

Som arbetsgivare ser vi självklart till att du känner trygghet i din anställning, vi stöttar och finns alltid tillgängliga. Som konsult hos oss står du i fokus för att utveckla din kompetens och bredda ditt nätverk, vilket du kommer att ha stor nytta av i din fortsatta karriär. Många av våra konsulter får anställning hos kund, såväl under pågående som efter avslutat uppdrag.Du som söker ska ha/vara:

  • Teknisk gymnasieutbildning, t.ex. teknikprogram eller industriprogram
  • Verkstadsvana
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Noggrann och tekniskt intresserad
  • Behärska det svenska språket i såväl tal som skrift
  • Kunna arbeta 2-skift

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Örkelljunga.

Start omgående, enligt överenskommelse. Skiftarbete.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag varit.

Vi tar inte emot ansökningar på e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

43676

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till