Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer sökes i Jönköpingsområdet jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montörer sökes i Jönköpingsområdet på Uniflex

Montörer sökes i Jönköpingsområdet

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Gillar du att arbeta med varierat monteringsarbete samt är du duktig tekniskt? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu montörer. Arbetsuppgifter: •Montering Vi värdesätter att du är flexibel och inte har något emot att växla mellan olika arbetsuppgifter. Krav: •Svenska i tal och skrift •Kunna läsa ritning Meriterande: •Tidigare erfarenhet av monteringsarbete • Elvana • Hydraulik Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Startdatum: Tidigast from v 33 Placeringsort: Bankeryd, Jönköping

Personliga egenskaper
Då du kommer vara Uniflex ansikte utåt, lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Därför är det viktigt att du drivs av att utföra ett bra arbete samt har ett trevligt bemötande mot kollegor och kundföretag. Arbetet kommer att ske självständigt så det är viktigt att du kan ta ansvar för ditt arbete samt vara lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten. Låter detta som något för dig? Kontakta oss så berättar vi mer!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15205