Jobbet Montörer sökes för kommande behov har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer sökes för kommande behov publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Kalmar

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig, tjej eller kille, med stort intresse för ny teknik och som tycker om att meka med bilar, mopeder eller andra fordon.
Kanske tycker du om att demontera motorer för att sedan montera ihop dem igen? Eller är du den som alltid vill skruva och "pilla" med saker för att se hur de hänger ihop?

Att arbeta som montör på Lernia innebär att du kan arbeta med olika typer av montering hos någon av våra kunder i Kalmar med omnejd. Det kan vara allt från olika typer av fordonsmontering till att montera borrar. Den gemensamma nämnaren är att arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel då ingen annan dag är den andra lik.

Trots att du kanske tillbringar mycket av din tid i ett garage och inte har några som helst  problem med att smutsa ner dig, så anser du att det krävs ordning och reda och du arbetar alltid med största noggrannhet.
De flesta monteringar sker efter ritning, så att du kan tyda ritningar, alternativt har någon form av ritningsläsning i grunden är starkt meriterande. 

Fingertoppskänsla och serviceanda är andra egenskaper som du känns vid och du vill alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.
Arbetet ställer krav på ett högt tempo  och att du har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget.Formell kompetens

-  Erfarenhet från industrin
- Erfarenhet av arbete som montör
- Lägst gymnasiekompetens, gärna fordonstekniskt gymnasie
- Industriell utbildning eller annan relevant utbildning 
- Ritningsläsning är meriterande men inget kravDin bakgrund

Du bör har erfarenhet från verkstadsindustrin.  Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/KalmarTillträdesdag

Efter överenskommelseInformation

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Referens

52085

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till