Jobbet Montörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montörer sökes! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Tomelilla

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Nu söker vi medarbetare till ett av våra attraktiva företag i regionen. Ett stabilt och modernt företag med många möjligheter. Arbetsklimatet präglas av gott samarbete och hög servicekänsla, där alla tillsammans utvecklar företaget och gör kunderna nöjda. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu snabblärda, flexibla och drivna personer som trivs inom industrin. Du kommer i huvudsak att jobba som montör. Det är en varierad montering, från mindre detaljer till stora delar i en olika material. Du arbetar tight med dina kollegor för att nå uppsatta kvalitets- och leveransmål.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker har erfarenhet inom industrin. Har du erfarenhet av montering är det en fördel. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket, kan kommunicera med dina kollegor och ta emot och förstå instruktioner. Körkort och tillgång till bil är ett krav, innehar du truckkort är det meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, nyfiken och har lätt för att lära. Vi på Lernia Bemanning värdesätter också egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Vi söker dig som är en utåtriktad lagspelare, samtidigt som du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt! Arbetet ställer krav på tempo, noggrannhet och en vilja att utvecklas.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid – 2 skift/ Tomelilla

Tillträdesdag

Vecka 33 eller enligt överenskommelse.

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Bäckström 0722-546132 alt. emma.backstrom@lernia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

81188

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till