Jobbet Montörer med elintresse på heltid till företag i Tyresö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montörer med elintresse på heltid till företag i Tyresö publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
10 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann, effektiv och har en god känsla för kvalité? Är du i början av din karriär och söker ett arbete på heltid? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi två montörer på heltid till ett företag i Tyresö. Vår kund är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. I rollen som montör förekommer bland annat följande arbetsuppgifter:

•Prefabricering av elektronikmaterial för styrskåp till hissar
•Mekaniskt skruva ihop två eller flera delar
•Elektriskt koppla trådar i kretskort
• Genomföra tester på montage och kontrollera att kopplingarna har skett på korrekt vis.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar hos vår kund i Tyresö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mån-fre kl 07.30-16.00. Beordrad övertid kan förekomma.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann och som har en känsla för kvalité. Du sätter prestige i att samtliga arbetsuppgifter du genomför är uttförda på ett korrekt vis när du är färdig. Du ställer alltid frågor när du är osäker, istället för att chansa samt har ett öga för brister och vågar påpeka det. Vidare söker vi dig som har en hög arbetsmoral och som trivs med monotomt arbete. Du är självständig och har en god förmåga att växla upp och ner i arbetstempo.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Du talar och skriver svenska svenska obehindrat. Det är starkt meriterande om du har studerat el eller automation på gymnasiet alternativt har arbetslivserfarenhet inom området, detta är dock inte ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44767

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till