SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montörer dagtid sökes till expansivt industriföretag i Växjö! jobb i Växjö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Montörer dagtid sökes till expansivt industriföretag i Växjö! på Uniflex

Montörer dagtid sökes till expansivt industriföretag i Växjö!

Uniflex Växjö Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu söker vi dig som är en fena på ritningsläsning och som har ett stort intresse för att arbeta med händerna! Företaget är marknadsledande och utvecklas snabbt inom sin bransch. Är du en engagerad och ansvarsfull person som vill arbeta i en produktion med ljus och fräsch miljö samt den senaste tekniken? Värdesätter du härliga kollegor som har samma driv som du? Då är du den personen vi söker! I rollen som montör kommer du antingen montera luftbehandlingsaggregat, kundanpassade fläktar eller kylaggregat. Här kommer du tillsammans med dina kollegor, utifrån en ritning utföra alla moment till en leveransklar produkt. Arbetet innefattar montering av profiler, paneler, fläkthjul, luckor med mera. Du kommer att arbeta självständigt och i grupp, därför ser vi gärna att du har ett eget driv och är bra på att samarbeta. Vi ser att du har tidigare erfarenheter av montering inom antingen tillverkningsindustrin, bygg eller VVS. Du har tidigare arbetat utifrån ritning alternativt är utbildad inom området. Tjänsten är på heltid och uppdraget kommer pågå tillsvidare.

Vem är du?
Som person är du händig och värdesätter att leverera kvalitét i allt du gör. Du är en go och social kollega som gillar att arbeta i grupp. B-körkort är ett krav Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Låter detta intressant för dig? Sök redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58576