Jobbet Montör till Täby på heltid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montör till Täby på heltid publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Täby

Arbetsbeskrivning

Vi söker en montör till Täby på heltid med start omgående. Den här tjänsten passar dig som vill jobba med att installera, montera och testa maskiner. I tjänsten ingår även ett visst teamledaransvar.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi en montör samt biträdande teamledare på heltid med start omgående.
I rollen som montör är det dina arbetsuppgifter att montera, installera och testa olika maskiner samt säkerställa att maskinerna är fullt funktionella innan de levereras ut till slutkund.

Utöver detta kommer du även jobba som biträdande teamledare. Då ordinarie ledare inte finns på plats kommer du ansvara för att arbetsuppgifterna fördelas och utförs inom givna tidsramar. Du coachar och stöttar en grupp om 7 montörer med mål att skapa effektivitet i det dagliga arbetet.

Tjänsten är på heltid och är förlagt under vardagar 8-17. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Chans till övertag finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
* du har ett mekaniskt intresse
* du trivs med att leda och instruera dina kollegor i deras arbetsuppgifter
* du är lösningsorienterad och har en positiv inställning.
* du talar och skriver svaneska och engelska obehindrat
* du har erfarenhet och/eller är kunnig inom datasystem.

det är också meriterande om du:
* Har truckkort A-B
* har erfarenhet av att jobba som montör
* Har erfarenhet av ledarskap

Låter detta som något för dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48553

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till