Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Montör till Sundsvall på Uniflex

Montör till Sundsvall

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Uniflex Bemanning & Rekrytering söker nu en engagerad och driven montör till vår kund i Sundsvall. I denna roll kommer du att arbeta i produktionen hos vår kund där arbetsuppgifterna i första hand består av montagearbete och funktionstester av stora maskiner. Här får du chansen att arbeta i en fin miljö med spännande montering. Du kommer att montera olika komponenter till verktyg, maskiner och delar av maskiner.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen så behöver du ha goda kunskaper inom Ritningsläsning, mätteknik samt ansvarskänsla för kvalitet och leveranssäkerhet. Du har tidigare erfarenhet av montage- och reparationsarbeten. Du har slutfört treårigt gymnasium inom området och/eller utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du som person bör vara lösningsorienterad och besitta proaktiva lösningar. Du måste vara noggrann, strukturerad och vara en självgående person som kan ta egna beslut och prioritera uppgifter. Skicka in din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 53460