Jobbet Montör till Saab Huskvarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montör till Saab Huskvarna publicerad av Skill

Heltid
Jönköping
49 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Gillar du utmaningar och vill sätta prov på din fingerfärdighet? Då söker Saab Huskvarna dig till sin slutmontering!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med 23 andra montörer vid slutmonteringen av elektronik, mekanik och optik. Att arbeta i slutmonteringen innebär en del finmontering där du får arbeta med optik som verktyg. Inledningsvis kommer du att få arbeta med enklare montering för att sedan få utföra mer avancerad montering där du får användning för din fingerfärdighet. Arbetet innebär även testning av de färdiga produkterna i både kyla och värme. Varje team leds av en arbetsledare och slutprodukterna används bland annat till träningsmiljöer för radiokommunikation och stridsverktyg.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och gillar att utmanas i arbetet. För att trivas gillar du att arbeta med detaljer och har en god fingerfärdighet. Du vill bidra med en god stämning på arbetsplatsen och trivs i en prestigelös kultur. Vi ser även att du har en god förmåga att samarbeta. Som person ser vi att du är noggrann och har ett intresse av att lära dig. Vi söker dig som har erfarenhet av montering och ritningsläsning.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start efter sommaren. Uppdraget sträcker sig fram till årsskiftet med god chans till förlängning. Arbetstiderna är under dagtid. Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Glöm inte att uppdatera dina uppgifter samt motivera varför just du är lämplig. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på mailadress susanne.oman@skill.se Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3569

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till