Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör till produktion i Solna jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör till produktion i Solna på Randstad AB

Montör till produktion i Solna

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du montör och redo att starta omgående? Vill du arbeta i en produktion som är avgörande för människors liv och hälsa? Vill du vara med att bidra till att rädda liv? Då ska du söka hit! Vi söker montörer till vår kund som är en stor aktör inom medicinteknisk utrustning. I deras produktionslokaler i Solna pågår just nu ett enormt arbete med tillverkning av respiratorer och ventilatorer som levereras direkt ut till sjukhus runt om i världen. Du kan nu med din erfarenhet av montering och produktion vara med att bidra till denna livsavgörande tillverkning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som montör i kundens produktion i Solna ansvarar du för montering, kvalitet och löpande tester av apparater. Du kommer att arbeta i en flödeslina och utföra delmoment efter instruktion. Som montör här är det viktigt att kunna följa tempot på linan efter rådande situationer och vara flexibel då det kan komma snabba omprioriteringar under dagen som går.

  • Montering i flödeslina
  • Kvalitetssäkra
  • Test av produkt
  • Följa instruktion och ritning


arbetstider.

Heltid mån-fre 07:00-15:45
Detta är ett tidsbegränsat uppdrag som förväntas pågå fram till 31/12-21, möjlighet till förlängning endast vid behov.
Omgående start.


kvalifikationer.

Vi söker dig som tidigare har arbetat som montör på tillverkande företag. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta på lina och haren god samarbetsförmåga. Du har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter samt följa instruktioner för montering. Innehar du giltigt lödcertifikat är det mycket meriterande.

  • Erfarenhet av monteringsarbete sedan tidigare
  • Noggrann och kvalitetsmedveten
  • God samarbetsförmåga
  • Flexibel inställning  
  • Talar flytande svenska och har kunskaper inom engelska.
  • Lödcertifikat
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Obs! Vi tar INTE emot CV och ansökningar via mail.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201355912