Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör till produktion i Solna jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör till produktion i Solna på Randstad AB

Montör till produktion i Solna

Randstad AB Solna, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Just nu söker vi montörer för kommande uppdrag. Har du tidigare erfarenhet av rollen som montör och vill arbeta i en produktion som är avgörande för människors liv och hälsa? Då ska du söka hit!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Vi söker montörer till vår kund som är en stor aktör inom medicinteknisk utrustning. I deras produktionslokaler i Solna pågår just nu ett enormt arbete med tillverkning av respiratorer och ventilatorer som levereras direkt ut till sjukhus runt om i världen.

Som montör i kundens produktion i Solna ansvarar du för montering, kvalitet och löpande tester av apparater. Du kommer att arbeta i en flödeslina och utföra delmoment efter instruktion. Som montör här är det viktigt att kunna följa tempot på linan efter rådande situationer och vara flexibel då det kan komma snabba omprioriteringar under dagen som går.

  • Montering i flödeslina
  • Kvalitetssäkra
  • Test av produkt
  • Följa instruktion och ritning


arbetstider.

Heltid mån-fre 07:00-15:45


kvalifikationer.

Vi söker dig som har arbetat som montör på tillverkande företag i närtid. Du har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter samt följa instruktioner för montering.

Du:

  • Talar flytande svenska och har kunskaper inom engelska.
  • Har erfarenhet av monteringsarbete sedan tidigare
  • Är noggrann och kvalitetsmedveten
  • Har god samarbetsförmåga
Lödcertifikat är meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Vi söker dig som har cirka tre års erfarenhet av liknande roll.


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Obs! Vi tar INTE emot CV och ansökningar via mail.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374488