Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör till produktion i Danderyd jobb i Danderyd på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör till produktion i Danderyd på Randstad AB

Montör till produktion i Danderyd

Randstad AB Danderyd, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker för kunds räkning en effektiv och kvalitetsmedveten montör för start i augusti. Vår kund är belägen i Danderyd och du kommer att arbeta i ett större team där samarbete och flexibilitet är a och o. Trivs du att arbeta i en social miljö där dina kollegor spelar en stor roll i arbetet? Då ska du söka hit!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

I rollen som montör arbetar du med tillverkning av mätkameror tillsammans med ett stort antal kollegor.  Det är  viktigt att du lätt kan anpassa dig till olika arbetssätt och tempo. Arbetet kan variera från en del monotont arbete till flödesmontering där man stundtals behöver arbeta snabbt och effektivt. För att trivas i rollen som montör på det här uppdraget är det till fördel om du är tekniskt intresserad samt har datavana.
Trivs du att arbeta i ett team där god stämning och sammanhållning står i fokus så kommer du att trivas här. Då det är högt tryck i produktion är det viktigt att du som montör kan hålla igång flera processer samtidigt och ha en bra överblick av produktionen. Du ser vad som behöver göras och tar eget initiativ till det dagliga arbetet.


arbetstider.

Heltid måndag-fredag ca 7.00-16.00
Planerad start till mitten av augusti


kvalifikationer.

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse av teknik samt arbetat inom tillverkningsindustrin tidigare i närtid. Du har en positiv inställning till att lära dig nya saker och en ödmjukhet gentemot din omgivning. Det är naturligt för dig att fråga efter nästa uppgift när du är klar med den första. Du väntar inte på att jobbet ska komma till dig utan du tar initiativ till uppgiften. Din erfarenhet från liknande arbeten ger dig förmågan att arbeta i högt tempo samtidigt som du levererar kvalitet. Då hösten är en period då det är mycket att producera är det viktigt att du som söker är flexibel vad gäller tempo och produktion.

• Kvalitetsmedveten
• Flexibel
• Noggrann
• Initiativtagande
 • Svenska flytande i tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


erfarenhet.

Vi ser att du som söker har arbetat med montering i ca 3 år.


ansökan.

2021-09-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349948