SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Montör till kund i Helsingborg på Jobandtalent

Montör till kund i Helsingborg

Jobandtalent Helsingborg, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Vill du ha ett jobb som innebär en hel del montering? Är du på jakt efter ett jobb som kontinuerligt utmanar dina kunskaper och som dessutom är fritt och ansvarskrävande? Då kan det vara just dig vi letar efter! Just nu söker vi på Jobandtalent en montör till ett uppdrag som varar tidsbestämd anställning på 3-6 månader hos vår kund i Helsingborg, med chans till förlängning. Vi söker framför allt dig som är detaljorienterad och handlingskraftig i din yrkesroll. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som montör

Som montör har du en viktig roll som innebär att montera diverse inredning i fordon samt arbete med enklare kabeldragning. Du kommer, tillsammans med ditt team, att montera kontakter och andra delar som finns i fordonsinteriören. 

Är du vår nya montör?

Vi på Jobandtalent söker dig som har erfarenhet av arbete som montör. Du ska ha en god verktygsvana och vara noggrann i ditt arbete. Du ska även ha en god förståelse av det svenska språket, i tal och skrift.   

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med el. Vidare är det ett plus om du har relevant gymnasial utbildning och körkort. 

I det här uppdraget är det viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna och att du arbetar målinriktat för att nå resultat. Det är också viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar.  

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Sök tjänsten idag!

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. 

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt

Placeringsort: Helsingborg

Anställningsform: Tidsbestämd anställning på 3-6 månader, med chans på förlängning.

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-2636134-661808