Jobbet Montör till Force Measurement har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Montör till Force Measurement publicerad av ABB

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Du blir en del av Force Measurement i Västerås. Force Measurement är en fabrik med globalt ansvar för produktion, utveckling, försäljning, service och marknadsföring. Vi erbjuder pålitlig utrustning för mätning och styrning i metall-, pappers- och marina-tillämpningar. Våra produkter används i en mängd olika industrier och processer och är designade för att förbättra produktivitet, styrning och kvalitet.


Till vår produktion i Västerås söker vi nu en montör. Vi ser gärna att du kan så mycket som möjligt av våra interna förädlingskedjor då det skapar bättre helhetsförståelse och ökar kvalitetsmedvetenheten. Vi söker därför nu en montör med vilja och ambition att bli ”bred” såväl som ”djup”.

Kunskapsområdet sträcker sig från elektromekaniskt montage, mätning, analys & åtgärd av mekaniska och elektriska storheter. Hos oss är det viktigt att man är en lagspelare som är beredd att ”hoppa in” där man för tillfället behövs för att vi ska kunna uppfylla våra löften till kund. Vi arbetar med verksamhetsutveckling och alla förväntas ta en aktiv roll för att förbättra våra processer och bidra till ökad kundnöjdhet.Krav:

I botten ser vi att du har en teknisk gymnasieutbildning med inriktning elektronik eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet av arbete inom verkstadsindustrin. För att lyckas och trivas bör du ha en teknisk grundförståelse, kunna läsa tekniska beskrivningar/ritningar, vara händig och ha erfarenhet av elektriskt och/eller finmekaniskt montagearbete.

Du är uthållig och kan arbeta med bibehållen koncentrationsförmåga under längre tid. Du sätter en ära i att göra rätt, ta ansvar och leverera resultat. I vår produktion är det stort fokus på hälsa och säkerhet där alla bidrar till en hälsosam arbetsplats som ständigt förbättras. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både skrift och tal.

Kanske arbetar du idag med tekniskt avancerade produkter med högt förädlingsvärde och låg serievolym, där alla tar ansvar för leveranserna och är noggranna under de olika processtegen med högt fokus på detaljer och kvalitet.

Truck och traverskort samt kunskaper i SAP är meriterande.

ABB värdesätter jämlikhet och mångfald, vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.Ytterligare information

Rekryterande chef, Henrik Melin, +46725-61 40 60, svarar gärna på frågor rörande tjänsten. Fackliga representanter – IF Metall: Bo Larsson, +4621-32 18 34 Alla övriga frågor hänvisas till rekryteringskonsult, Tomas Östman +4672-506 69 55.

Välkommen med din ansökan senast 27 januari, 2019. Vi behandlar endast ansökningar som innehåller samtliga dokument: personligt brev, CV, betyg från högskola eller universitet och examensbevis för avslutad utbildning. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.
Urval och intervjuer görs löpande.
Vi på ABB arbetar för en jämnare könsfördelning på våra arbetsplatser och ser därför gärna kvinnliga sökanden.

Referens

SE66933163_E1

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till