SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör rekryteras till Conform Collection AB jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör rekryteras till Conform Collection AB på Uniflex

Montör rekryteras till Conform Collection AB

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid

CONFORM COLLECTION AB tillverkar och levererar fåtöljer till möbelhandeln i Europa. Vi befinner oss i en fortsatt stark expansion och behöver bli fler engagerade medarbetare som vill skapa hemmets skönaste platser. Vi söker nu en person som vill jobba hos oss i Holsbybrunn som montör.

Om tjänsten
Din arbetsplats blir i våra ljusa och fina lokaler. Dina jobbarkompisar blir en liten grupp människor som har en härlig gemenskap och som gärna gör aktiviteter tillsammans när det är möjligt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I din roll som montör kommer du främst att arbeta med för- och eftermontering av våra produkter. Du kommer ansvara för det förberedande jobbet som sedan sker i produktionen.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du har en öppen personlighet, du har viljan att lära dig och är inte rädd för att fråga om du känner dig osäker. Du är noggrann och uthållig och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du behöver inte ha jobbat med det här innan, vi lär upp dig hos oss. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan innan är det så klart meriterande. Din svenska är flytande i tal och skrift. Du är frisk i kroppen och har starka nypor. Hos oss jobbar vi dagtid, måndag – fredag. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Uniflex Höglandet och du ansöker till tjänsten via deras hemsida, uniflex.se Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Jacob Couchér Stridh, [ Email address blocked ]

Om verksamheten
CONFORM COLLECTION AB tillverkar och levererar fåtöljer till möbelhandeln i Europa. Sedan starten 1978 har vi arbetat med att designa, utveckla och sälja fåtöljer med en sittkomfort och kvalitet som få kan mäta sig med. Conform är beläget i Holsbybrunn, ca 6 km öster om Vetlanda, har 40 anställda och omsätter ca 360 miljoner, varav 75 % utgörs av export.


Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att vår process är kvalitetssäkrad.Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats. Varmt välkommen med din ansökan.Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ] Uniflex är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55940