Jobbet Montör med elkunskap har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montör med elkunskap publicerad av Wikan Personal AB

Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning


Wikan Personal söker nu en montör med elkunskap till Montex i Jämjö.

Om företaget
Montex är en förkortning av monteringsexperten. Montex har utvecklats till ett företag som sköter inköp, logistik och distribution över hela världen och har kunder både i Sverige och övriga världen. Vi sysslar med kontraktstillverkning. Vi har inga egna produkter och ingen egen bearbetningsverkstad vi behöver fylla. Vi har alltså inget annat på agendan än att tillverka våra kunders produkter, på effektivast möjliga sätt. Ja, förutom logistiken då - att se till att det ingående materialet anskaffas från rätt leverantör och att lagerhantering och distribution görs utifrån rätt förutsättningar.

Dina arbetsuppgifter
Det är stor spännvidd i monteringsarbetet och många produkter har någon form av elektronik i sig. Du skall behärska allt från finmekanik i analysinstrument till sampackning av grovgods. Du måste behärska elscheman samt ritningsläsning. På Montex får du flexibla arbetstider (flextid), friskvård (träning) samt ett mycket varierande arbete med goda möjligheter till personlig utveckling.

Din bakgrund/Dina egenskaper
- Vi söker dig som har en el- eller verkstadsgymnasieutbildning och några års praktisk erfarenhet från elmontage eller tillverkningsindustrin. Certifikat ej ett krav. - Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav - Du är van att skruva och meka och tycker att det är kul att lösa problem. Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

Information och kontakt
För mer information kontakta rekryteringskonsult Kjelle Rutzell, 0455-61 27 01 eller Christopher Muñoz, 0455 61 27 02 Ansökningar tas endast emot via vår hemsida www.wikan.se Välkommen att söka tjänsten snarast möjligt då vi kan anställa inom ansökningstiden. Tjänsten är en hyrrekrytering, dvs att du först är anställd hos Wikan Personal innan du förväntas övergå i fast anställning direkt hos kunden.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Referens

SE-5298

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till