Jobbet Montör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Gillar du snabba puckar i en föränderlig miljö? Vill du tillhöra en spännande enhet i ett globalt företag som är i en expansiv fas? Vill du jobba tillsammans med ett team med mycket humor och högt i tak? Då är du den vi söker!

Om företaget
SKF Lubrication Competence Centre (LCC) i Linköping utvecklar, säljer och servar automatiska centralsmörjsystem som används inom tillverkningsindustrin, bl.a. för fordons- och komponenttillverkning. Bland kunderna finns världens största tillverkare av bl.a. skogs- och entreprenadmaskiner, personbilar, lastvagnar och förpackningslösningar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som montör hos SKF Lubrication Competence Centre (LCC) arbetar du främst mot den nordiska marknaden. Du har ett brett ansvar och blir en nyckelspelare för SKF. Du arbetar i ett team där nära samarbete med applikationsingenjörer, kundservice och övriga inom företaget förekommer. Ditt ansvar som montör är att vara behjälplig med in- och utleverans från vårt lager samt att utföra kvalitativ montering av våra produkter. Du har en teknisk bakgrund och god ritningsförståelse. Meriterande är om du har erfarenhet från att arbeta med bockning av rör.

Din profil
Vi söker dig som har; - tidigare vana från montering - teknisk utbildning - körkort B - goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift - goda kunskaper i Windows Office Du är en proaktiv lagspelare som inte tvekar att hjälpa till där det behövs. Du är en ansvarstagande person med sinne för ordning och reda. Du trivs när det händer mycket och kan hantera ett bitvis högt tempo i en miljö som präglas av stor delaktighet. Har det här väckt din nyfikenhet? Då är du välkommen med din ansökan.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via www.skill.se Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman på mailadress susanne.oman@skill.se alternativt 013-32 94 08

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3994

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till