Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör jobb i Göteborg på FlexLink

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör på FlexLink

Montör

FlexLink Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du ett par års erfarenhet av mekaniskt montage och med en passion för att lösa problem? Söker du utmaningar och drivs av ett väl utfört arbete? Då kan det här vara tjänsten för dig. FlexLink söker nu dig som har en passion för teknik och mekanik som vill utvecklas med oss i en spännande internationell miljö.

Som Montör hos oss på FlexLink är du del av ett team med erfarna montörer och du ansvarar för det dagliga operativa arbetet. Arbetet omfattar montering (mekanik & pneumatik), driftsättning, test och service, men även ur ett systemperspektiv ute hos kund utefter ritningar och specifikationer från våra ingenjörer. Som montör är det ditt ansvar att se till att produkten fungerar ur ett mekaniskt perspektiv och även komma med lösningar och förbättringsförslag när det behövs. Arbetsuppgifterna innefattar även demontering för säker transport till kund.

Du utgår från FlexLinks verkstad i Göteborg och reser till våra kunder i Norden (främst Sverige) ca 60 -70% av din arbetstid.Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har:

  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av mekaniskt montage
  • Passion för teknik
  • Fokuserar på att leverera kvalité i ditt arbete
  • Kan kommunicera med kunder på engelska och svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet från arbete med tekniskt underhåll eller FMCG är mycket meriterande
  • B-körkort
  • Elteknisk utbildning, med några års erfarenhet av arbete som elektriker, och giltigt ECY certifikat är meriterande.
  • Erfarenhet av PLC programmering och felsökning är meriterande

Som person tror vi att du brinner för att lösa problem och har en god förmåga att komma fram med nya lösningar på utmaningar som kan tänkas uppstå längst med vägen. Arbetet utförs både självständigt och i grupp vilket innebär att du måste kunna ta egna beslut samt ha en god samarbetsförmåga. Som Montör är du ansiktet utåt mot kund och vi tror därför det är viktigt att du trivs med att ge god service.Vad har FlexLink att erbjuda dig?

Då vi har funnits i mer än 30 år har vi byggt upp ett starkt nätverk vilket ger dig chansen att delta i många spännande projekt. Vi är ett dynamiskt gäng i blandade åldrar.Om oss

FlexLink är en global expert inom fabriksautomation. I nära samarbete med våra kunder levererar vi innovativa, automatiserade lösningar för att producera smartare, säkrare, med kortare genomloppstider och till lägre totalkostnad. Med huvudkontor i Göteborg har FlexLink lokala enheter i 26 länder och partners i fler än 60. Under 2020 var antalet anställda ca 1 000 och omsättningen 220 MEUR. FlexLink ingår i Coesia, en innovationsdriven koncern som består av 21 företag specialiserade inom tillverkning och utveckling av förpackningsmaskiner samt tillhörande produkter och tjänster. Coesia har över 8 000 medarbetare. Läs mer om oss på flexlink.com.

Bli en del av oss! Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka gärna din ansökan via vår jobb portal så snart som möjligt. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Anstrin, [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6086