Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Montör inom finmekanik till Reinhausen Nordic i Täby! jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Montör inom finmekanik till Reinhausen Nordic i Täby! på Uniflex

Montör inom finmekanik till Reinhausen Nordic i Täby!

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en montör till Reinhausen Nordic med produktion i Täby, Stockholm. MR (Maschinenfabrik Reinhausen) har skrivit framgångshistorier under mer än 140 år och utvecklat högteknologiska isolermaterial för högspänningsledningar samt optimerat kraftöverföring och kvalitet. Reinhausen Nordic är en del av detta och finns i fina nyrenoverade lokaler i Arninge industriområde, Täby där produktionen av termometrar till transformatorer inom kraftindustrin äger rum.

Personliga egenskaper
Som montör i produktionen kommer du att arbeta på deras finmekaniska avdelning. Som person tror vi att du är händig och noggrann samtidigt som du trivs med ett tempofyllt arbete. Inga tidigare arbetslivserfarenheter krävs då du får en gedigen internutbildning vid start. Du behärskar svenska bra i tal och skrift. Vi ser gärna att du bor i närheten av Täby. Arbetstiderna är dagtid mån-fre. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så se till att skicka in din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55947