Jobbet Montör inom belysningslösningar till Flux har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montör inom belysningslösningar till Flux publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Genom mottot vi är stora nog att vara stabila och små nog att vara flexibla strävar Flux dagligen för att göra den offentliga miljön ljusare. Baserat på kundens unika önskemål och behov tar Flux fram belysningslösningar för projekt av varierande storlek och karaktär. För att möta kommande projekt och högre efterfrågan utökar Flux nu sitt team med två nya montörer, som vill vara med på resan mot en ljusare framtid. I denna processen förväntar vi oss högt ansökningstryck, så skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Balans, tillit och kvalitet är Flux tre värdeord som präglar belysningsprocessens alla led. Flux målsättning är att kunna tillgodose kundens hela belysningsbehov utifrån varje projekts unika kriterier. Detta samtidigt som de strävar efter att kunna bidra till en ljusare värld för sina kunder och framför allt för alla som sedan arbetar och lever i de miljöer belysningen levereras till. Troligtvis har sedan du tidigare kommit i kontakt med Flux produkter då du rest med kollektivtrafiken, handlat i gallerior eller gjort ett besök på Nationalmuseet. Flux har löpande haft en stabil tillväxt och för att kunna möta kundernas behov utökar de nu sina lokaler med ytterligare 1000 kvm som förväntas vara klart under våren.

I dag består Flux av ca 20 medarbetare, fördelade på olika roller inom bolaget. Som montör kommer du vara en del av ett team om sju montörer, samtidigt som du samarbetar resterande avdelningar på bolaget. Du kommer att arbeta praktiskt utefter konstruktörernas ritningar och skriftliga instruktioner kring produktens utformning.

Som montör hos Flux erbjuds du

• En långsiktig roll som utvecklar dina kunskaper och erfarenheter inom området
• Ett företag med en stämning som präglas av gemenskap, högt i tak och goda värderingar
• En gedigen onboarding process där du bland annat får en egen fadder och en närvarande produktionschef i Joakim

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Belysningslösningen anpassas utifrån kundernas specifika önskemål, där konstruktörsteamet tar fram de underlag du monterar efter. I ditt arbete kommer du utefter ritningar och skriftliga instruktioner självgående driva ditt arbete framåt. Längsmed hur arbetet fortlöper kommer du att arbeta i en nära dialog med kollegor i monterings- och konstruktörsteamet för att identifiera och tillämpa de åtgärder som krävs för att nå ett resultat. Du kommer att arbeta med bänkmontage och montering av produkten från ax till limpa. Du kommer bland annat att arbeta med:

• Montering med hjälp av aktuella redskap, exempelvis skruvdragare
• Finmontage med mindre tillbehör, skruvar och muttrar etc.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Är i början av din karriär och vill utveckla dina erfarenheter inom området. Du har ett tekniskt intresse och föredrar att arbeta praktiskt. Vi ser även att du:

• Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom teknik
• Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används dagligen i arbetet.

I den här processen är det även meriterande om du har:

• Grundläggande el kunskap, vilket du erhållit från studier eller arbetsliv
• Tidigare monteringsvana

Som person har du en god samarbetsförmåga, samt är lyhörd gentemot dina kollegor. Då Flux arbetar kundspecifikt, där kundens önskemål och efterfrågan snabbt kan förändras, tillämpar du ett flexibelt förhållningssätt. Du driver självständigt ditt arbete framåt, samtidigt som du är lösningsorienterad och noggrann i ditt tillvägagångssätt.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid
• Placering: Täby, Mallslingan
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flux önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
För att läsa mer om Flux, vänligen klicka här för att komma till deras hemsida.

Referens

15041263-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till