Jobbet Montör i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montör i Stockholm publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en noggrann och kvalitetsmedveten montör som gillar ordning och reda? Då har vi på Randstad tjänster för dig! Vi söker nu montörer till flera utav våra kunder inom norra Stockholmsområdet.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en eller flera utav våra kunder.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetsuppgifter:

  • Montering av egentillverkade och eventuellt inköpta komponenter till ett verktyg, en maskin eller en del av en maskin
  • Läsning av olika typer av ritningar och instruktioner
  • Kvalitetskontroll
Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av montering från tillverkningsindustrin
  • Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Ange datum 2019-11-30 : Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sökt därför tjänsten så snart som möjligt.

För information: Josefin Berg| josefin.berg@randstad.se

Referens

201251677

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till