Jobbet Montör i Hammarby Sjöstad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Montör i Hammarby Sjöstad publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i ett företag som kännetecknas av laganda, entreprenörskap och teknisk innovation? Har du produktionserfarenhet och tycker om att få vara med och driva den tekniska utvecklingen? Då kanske montör på Firefly är jobbet för dig?

Arbetsbeskrivning
Som montör på Firefly kommer du att arbeta med montering och testning av detektorer samt övrig brandskyddsutrustning. Arbetet innefattar hela monteringsprocessen samt paketering. Både grövre montering, finjusteringar och avsyning ingår i arbetet.

Du kommer ingå i ett litet trevligt produktionsteam med högt i tak och bra sammanhållning. Firefly månar om sina anställda vilket syns i förmåner, kollektivavtal och möjlighet till ytterligare kliv i karriären

Vad du tar med dig

  • Teknisk erfarenhet, gärna inom el samt behärskar el-schema
  • Gärna utbildning inom mekanik alternativt el/elektronik
  • Du har tidigare arbetat med montering i produktion
  • Du bör behärska svenska väl i tal och skrift och kunna läsa och förstå instruktioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, gillar att lösa problem, kvalitetsmedveten och tycker om att ha kontakt med nya människor. Du trivs med att arbeta i ett stundtals högt tempo och är pålitlig. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Firefly
Firefly AB är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som levererar högteknologiska system som upptäcker och minimerar bränder och dammexplosioner. Fireflys patenterade och kundanpassade system och komponenter övervakar processer inom till exempel kraftvärmeverk, bioenergisektorn och mjukpappersindustrin men även kritisk infrastruktur så som tunnelbanesystem eller vägtunnlar.

Firefly har idag försäljning i mer än 30 länder och huvudkontoret är beläget i nya, fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Bolaget har 75 anställda och är noterad på Nasdaq Stockholm First North. Läs mer på www.firefly.se

Sista ansökningsdag: 2019-09-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201215795

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till