Jobbet Molnutvecklare för autonoma system till Husqvarna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Molnutvecklare för autonoma system till Husqvarna publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Huskvarna

Arbetsbeskrivning

Tänk dig att du är ute i en park och spelar lite kubb eller kanske tar en löprunda. Du beundrar de välskötta gräsmattororna, men tänker att ytan just bredvid nog är redo för klippning Snart hör du ett behagligt surrande och ser flertalet robotgräsklippare som snart skapat ny perfektion i parken. Så enkelt! Eller?
Du blir nyfiken på hur tekniken är byggd, vilka utmaningar som finns och hur det egentligen känns att se produkten när den är klar. Hur kan vardagen se ut för någon som kommer på dessa lösningar? Svaret får du kanske när vi närmar oss September!


Om tjänsten
Husqvarna AB söker två mjukvaruutvecklare till avdelningen Autonoma System som arbetar med systemutveckling av Husqvarnas molnbaserade ledningssystem.

Avdelningen startades för ca 2 år sedan och har fortfarande en start-up känsla i vardagen, kombinerat med fördelarna av den stora koncernen i ryggen. Här sker arbetet i agila team och du får jobba tätt ihop med produktledning, partners, systemarkitekter och andra utvecklare. Arbetsdagarna är varierande och du kommer att få behandla komplexa problem och utforma helhetslösningar för att bemöta dessa. Är du nyfiken på vilka typer av produkter som skapas? Se ett exempel i filmen längre ned!

Du erbjuds

• Ett arbete som involverar den senaste tekniken inom molnlösningar, robotik och autonoma system.
• Möjligheten att jobba på en avdelning med start-up känsla där du kan växa och utvecklas.
• Möjlighet att bidra till en mer effektiv vardag som gynnar flertalet olika yrkesgrupper

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Arbeta med hela utvecklingsprocessen från kravspecifikation till dess att produkten är ute hos kund. Du arbetar med utveckling, research, kontroll och tester och slutligen integration med produkterna.

Arbeta med utveckling av framtida skalbara system och molnlösningar direkt via Amazon Web Services

Möjlighet att vara kreativ och hitta lösningar som utvecklar din kompetens och problemlösningsförmåga.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Ingenjörsexamen med inriktning mot teknisk fysik, automationsteknik, datalogi eller annan relevant utbildning

Goda kunskaper i C/C++, Python och/eller C#

Engelska/Svenska i tal och skrift

Meriterande:

Erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna molnet

Hobbyintresse inom programmering, robotik, AI eller liknande

Som person är du

Uthållig

Problemlösande

Ansvarstagande

Övrig information

• Start: Efter överenskommelse
• Omfattning: Heltid, långsiktigt behov. Tjänster är en tillsvidareanställning hos Academic Work med inledande provanställning om 6 månader. Goda möjligheter för överrekrytering för rätt person.
• Placering: Huskvarna
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarnas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel och organisationen har en lång och traditionsrik historia. Sortimentet omfattar idag bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer vilka levereras till konsumenter och professionella användare i ca 100 länder. Koncernen har idag över 13 000 medarbetare i 40 länder. På avdelningen för autonoma system finns dock ca 20 personer om fokuserar exempelvis på produkter som den nedan:

Referens

15028979-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till