Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Modernt IT-företag söker medarbetare till Teknisk Support! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Modernt IT-företag söker medarbetare till Teknisk Support! på StudentConsulting

Modernt IT-företag söker medarbetare till Teknisk Support!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett stort teknikintresse? Är du en stjärna på att leverera god service och att lösa problem? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en IT – intresserad person som vill jobba i Teknisk Support till vår kund. Du kommer tillsammans med kollegorna att ha den initiala kontakten med deras kunder. Det innebär att du svarar i telefon, registrerar ärenden och löser problem med kundernas datorer och servrar. Mycket kan skötas från kontoret eller hemifrån via fjärrstyrning med ibland måste man åka ut till kunden och hjälpa till på plats. Vissa tekniker har även bemanningsuppdrag en eller ett par dagar i veckan. Du kan också vara med i projekt när till exempel en ny kund skall migreras in till våra tekniska plattformar.

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående och sträcker sig tillsvidare. Rekryteringsprocessen sköts utav StudentConsulting men du blir direkt anställd via kunden. Det kommer bli en gedigen introduktion och arbetstiderna kommer att vara kontorstider 08.00-17.00 måndag – fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avslutat dina gymnasiestudier inom Natur eller Teknik, gärna med inriktning IT. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom servicebranschen eller inom kundtjänst. Vi ser gärna att du är stresstålig, driven och är lösningsorienterad. Vidare räds du inte för att ta egna initiativ och ansvar. Passar den här tjänsten för dig? Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: rekrytering, heltid, IT, It-support, Drifttekniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59168