SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Mockfjärds Fönster söker agent/återförsäljare i Örebro län jobb i Örebro på Mockfjärds Fönster AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Mockfjärds Fönster söker agent/återförsäljare i Örebro län på Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönster söker agent/återförsäljare i Örebro län

Mockfjärds Fönster AB Örebro, Örebro län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.

 Är du egenföretagare idag, eller säljare och funderar på att starta eget? 

Har du stark entreprenörsanda och ett driv utöver det vanliga? I så fall är Mockfjärds Fönster rätt företag för dig att vara verksam inom. Som Agent/återförsäljare blir du vår representant på ditt lokala distrikt, där du erbjuder de bästa fönsterlösningarna för varje kunds behov - Du blir vår lokala fönstermästare. 

Placeringsort Örebro/Askersund med omnejd 

Sista ansökningsdag: 2022-12-31. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, ansök därför omgående.

För mer information: [ Link removed ]

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Leif Jakobsson på telefon: 0241- 255 84

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag

Din vardag 

Du kommer som agent att driva eget bolag (aktiebolag) och får en ensamrätt för ett specifikt distrikt där du kommer att sälja och marknadsföra Mockfjärds produkter och tjänster. Mockfjärds koncept kan liknas vid franchise men avtalet mellan dig och Mockfjärds regleras genom lagar och regler för Handelsagentur. Mockfjärds erbjuder dig rätt förutsättningar för att bli framgångsrik genom ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, produktkunskap, mentorskap och coachning. 

Du arbetar med ett geografiskt distrikt, du bearbetar inkommande förfrågningar genom central marknadsföring, en viktig del är att genomföra omfattande marknadsbearbetning lokalt för att attrahera nya kunder, s.k. egen kundanskaffning. I rollen som agent genomför du hembesök hos potentiella kunder där du agerar Fönstermästare som med ett lösningsorienterat synsätt och med gedigen kunskap om våra produkter och tjänster erbjuder kunden rätt lösning för deras behov. 

Vem är du 

Du är trygg, social och ansvarstagande. Du är mycket lyhörd för kundens behov och har ett starkt driv, är resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål. Att du har ett gott ordningssinne och struktur i ditt arbetssätt ser vi som en grundförutsättning för ett lyckat resultat. Gillar du att lyckas så finns goda möjligheter till professionell och personlig utveckling inom Mockfjärds. 

Din bakgrund och kompetenser 

Du har gymnasial utbildning eller likande bakgrund och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har B-körkort. Du är eller har jobbat som säljare och vill utvecklas till att driva eget bolag eller att du Idag driver eget. 

Varför Mockfjärds 

Mockfjärds Fönster är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi erbjuder ett stort utrymme av frihet i rollen som agent och på Mockfjärds hittar du själv lösningarna på utmaningar tillsammans med kollegor från supportkontoret. Du kommer till en öppen prestigelös organisation där du har möjlighet att påverka och du är med och driver affären. Mockfjärds lägger stort fokus på en hållbar livsstil och friska medarbetare samt att främja en inkluderande kultur med fokus på jämställdhet och mångfald. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 51b1277e709c46fcb2846fa7ef09b591