SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Utvecklare - Android till Sectra Communications på Intenso Teknikrekrytering

Utvecklare - Android till Sectra Communications

Intenso Teknikrekrytering Linköping, Östergötlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Utvecklare - Android
Linköping

Sectra Communications 
I ett uppdrag för ett stabilare och tryggare samhälle hjälper Sectra kritiska samhällsfunktioner, myndighetspersoner och diplomater att använda modern teknik för att utbyta information på ett säkert sätt. Sectras produkter och tjänster ökar cybersäkerheten genom att skydda en del av samhällets känsligaste information och kommunikation via certifierad säker röst- och datakommunikation samt säkerhetsanalys och övervakning av kritiska IT- och OT-system för bland annat el- och vattenförsörjning.

Vill du vara med på en utmanande och spännande resa i teknikens framkant, där vi gör skillnad för våra kunder? Då kan rollen som androidutvecklare vara en tjänst för dig!

Vad säger Fredrik Waern, utvecklingschef, om att jobba på Sectra Communications?

'Jag började på Sectra 2015 som mjukvaruutvecklare då jag var nyfiken på kommunikationssystem och ville göra något som gör skillnad för andra.

Jobbet är stimulerande, en ständig jakt på senaste tekniken och hur den kan omsättas i våra produkter som skapar värde genom att effektivisera kundernas vardag och lösa deras utmaningar. Med drivna kollegor lär man sig mycket och kommer lätt framåt tillsammans. Vi har lite startup-känsla tycker jag; närhet till kollegor, bredd i uppgifter och stor möjlighet att påverka och bidra!

Att gå till och från jobbet och kunna känna att det man gör verkligen gör skillnad för en annan människa och bidrar till ett tryggare, säkrare och stabilare samhälle är värdefullt.'

Om rollen 
Som androidutvecklare hos Sectra Communications kommer du att ingå i ett team bestående av ca tio utvecklare som jobbar med applikations- och systemutveckling på Windows, Android, iOS och Linux. Arbetsuppgifterna är såväl utmanande som varierande och du får möjlighet att vara med och utveckla avancerad teknik inom säkerhet.

Kulturen kännetecknas av ett utpräglat kundfokus, en framträdande team-känsla, öppenhet, nyfikenhet, innovationskraft och stolthet. 

Om dig 
Till rollen som androidutvecklare söker vi dig som har ett gediget intresse för teknik, är utvecklingsinriktad och drivs av att skapa värde för våra kunder. För att lyckas i rollen har du mer än fem års erfarenhet av Androidutveckling och goda kunskaper i Java eller Kotlin.  

 • Du har examen från en teknikinriktad högskoleutbildning eller motsvarande kompetens  
 • Då Sectra är säkerhetsklassat så behöver du ha ett svenskt medborgarskap 
 • Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift 

Meriterande är om du har erfarenhet av något eller några av följande områden: 

 • Att driva egna teknik/utvecklingsprojekt på din fritid  
 • Arbete med VPN teknologier  
 • UX-design 
 • Wireshark 
 • Gedigen nätverkskunskap 

Vi erbjuder

 • En spännande roll i ett härligt och kompetent team på ett välmående företag i teknikens framkant 
 • Goda utvecklingsmöjligheter för rätt person
 • Bra personalförmåner och en trygg arbetsgivare trots konjunkturläge
 • En arbetsplats där vi har kul tillsammans 

På Sectra prioriterar vi alltid attityd och förmåga när vi rekryterar. Vi brukar säga ”Hire for attitude and ability. Train for skill.” Det betyder att vem du är och din potential är mycket viktigare än vilken kunskap du har idag eller vilka jobb du haft tidigare. 

Det finns ett par grundläggande egenskaper som är viktiga på Sectra. Vi letar efter en vilja och förmåga att lära sig nya saker och att ta sig an nya uppgifter och utmaningar. Vi vill att du har en stark analytisk ådra där vi särskilt värdesätter förmågan att förstå, bryta ner och därmed kunna börja lösa även komplexa problem. Vi vill att du kan kommunicera och interagera på ett tydligt, konstruktivt och effektivt sätt.

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att utveckla säkerhetsprodukter eller inte vill vi ha kontakt med dig – vi lär dig säkerhetstänket som behövs inom vår branch

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Alexandra Hartzell, tel.031-70 45 173 , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3021f3acf4b04ea1b1996b9c61c818