Jobbet Mjukvaruutvecklare Visualisering för Retail Analytic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Mjukvaruutvecklare Visualisering för Retail Analytic publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Är DU med och bygger vår visualisering?                   

Vi är ett korsfunktionellt team som utvecklar produkter för området Retail Analytic vi erbjuder våra kunder lösningar där de kan utveckla sina affärer och fatta sina beslut på fakta fakta som våra produkter tar fram. Våra produkter använder sig av världens bästa nätverkskameror som utvecklas av vårt företag Axis ett lundabaserat världsledande företag som leder och definierar branschen.

Hela Axis utveckling är samlad till Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insyn i vad alla team gör. Vi är dedikerade i att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi är övertygade om att innovation och självgående team är vårt framgångskoncept, hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora och vi har ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion inom teamet och med andra team. Axis mjukvaruutveckling är i en övergångsfas där vi rör oss från enskilda tekniska komponenter, mot lösningar- och tjänsteerbjudanden. Inom Retail Analytic har vi en ambitiös roadmap med många spännande produkter som VI ska utveckla. En viktig del av denna roadmap är lösningar där vi visualiserar våra kunders olika data och analysen av denna data.

Vi rekryterar nu ytterligare teammedlemmar som brinner för visualisering av data är DU en av dessa? Du kommer tillsammans med korsfunktionella, entusiastiska och engagerade kollegor lösa spännande problem för våra kunder. I våra lösningar jobbar vi idag med ett antal olika problemställningar, ramverk och språk. Som exempel kan nämnas - design och implementation av molntjänster webapplikationer - databaser - back-end-utveckling och utveckling av användargränssnitt - algoritmutveckling - Python, C/C++ och JavaScript - Linux/Embedded Linux - Deep Learning.

Jag letar efter dig som vill göra vårt agila team ännu starkare inom området visualisering så att vi kan leverera de lösningar och tjänster som våra kunder behöver. Precis som de andra i teamet är du resultatorienterad och gillar att arbeta med flera uppgifter samtidigt.

Är det du som hänger med oss in i framtiden? Hör av dig!

Mikael Nilsson @ +46 46 272 1800

Referens

2024845

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Studerande butikspersonal sökes! Malmö StudentConsulting
Extrajobb i showroom för byggvaruhus! Malmö StudentConsulting
Leveransplanerare till Lantmännen Malmö Academic Work
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB
Chaufför - Landskrona Landskrona Derome Byggvaror
Utvecklare Lund Bravura
Licensansvarig Malmö Malmö Stad
IT-säkerhetsspecialist Malmö Malmö Stad
Behandlingsassistent natt Malmö Malmö Stad
Stödassistent 75% natt Malmö Malmö Stad
Familjehemssekreterare Malmö Malmö Stad
Dynamics AX - Consultant Malmö Nigel Frank International
Junior Mechanical Designer Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).