Jobbet Mjukvaruutvecklare Video Analytics har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Mjukvaruutvecklare Video Analytics publicerad av Axis Communications

Projektanställd-Visstidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

TEAMET
Vi är ett korsfunktionellt team som utvecklar lösningar för området Retail Analytic. Axis nätverkskameror tillsammans med våra analyslösningar hjälper våra kunder att utveckla sina butiker samt att fatta faktabaserade beslut. Vi är ett innovativt team som ständigt jobbar för att bibehålla Axis ledande roll i branschen, vi vågar till och med säga att vi definierar den.

DIN ROLL
Vi öppnar nu upp en möjlighet att prova på att arbeta i vårt team - är det du som tar chansen? Rollen innebär en tidsbegränsad anställning under 9 månader där du tillsammans med entusiastiska och engagerade kollegor utvecklar korsfunktionella lösningar till Axis kunder. Vi utvecklar idag i ett antal olika verktyg och språk. Som exempel kan nämnas;

  • Algoritmutveckling, back-end-utveckling och utveckling av användargränssnitt
  • Python, C/C++ och JavaScript/React - Linux/Embedded Linux
  • Databaser - Deep Learning och Computer Vision
  • Design och implementation av Cloud services.

VEM ÄR DU?
Vi letar efter dig som ser fördelarna av att samarbeta med andra och som vill vara med och göra vårt agila team ännu starkare. Precis som de andra i teamet är du resultatorienterad och trivs med att arbeta med flera uppgifter parallellt. Eftersom problemlösning är en viktig del av dig tror vi att du trivs i en miljö som uppmuntrar till att både komma på samt testa nya lösningar.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hela Axis utveckling är samlad till Lund och Linköping så det är lätt att se helheten och få en bra insyn i vad alla team gör. Vi är dedikerade i att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi är övertygade om att innovation och självgående team är vårt framgångskoncept, hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora och vi har ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion inom teamet och med andra team. Är det du som hänger med oss in i framtiden - hör av dig!

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Mikael Nilsson @ +46 46 272 1800
mikael.

Referens

R-116163

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till